INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Guardiola vrea să aducă pe Etihad un jucător exponențial al Realului!

Toni Kroos este alesul lui Pep Guardiola, Foto: Getty Images
Toni Kroos este alesul lui Pep Guardiola, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 13:44 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 14:22

Pep Guardiola (51 de ani), tehnicianul spaniol al celor de la Manchester City, ar vrea să își îmbunătățească mijlocul terenului, iar pentru asta ar vrea să aducă pe Etihad Stadium un campion mondial ce evoluează la campioana Spaniei, Real Madrid.

Toni Kroos (32 de ani), mijlocașul german al campioanei Europei, Real Madrid, este alesul tehnicianului „cetățenilor”.

Cel mai dureros meci comentat de Emil Grădinescu: „Am simțit că mi-a amorțit brațul stâng”
PROFU' DE SPORT
Cel mai dureros meci comentat de Emil Grădinescu: „Am simțit că mi-a amorțit brațul stâng”

Toni Kroos este alesul lui Pep Guardiola

Fotbalistului născut la Greifswald îi expiră înțelegerea cu gruparea de pe Santiago Bernabeu în iunie 2023, iar Toni Kroos ar fi intrat în vizorul antrenorului catalan al lui Manchester City. 

Potrivit ziarului catalan El Nacional, citat de cotidianul britanic The Sun, Toni Kroos este în prezent concentrat pe cariera sa de la Real Madrid și așteaptă ca Florentino Perez, președintele formației din capitala Spaniei, să îi ofere o nouă înțelegere, pentru ca neamțul să râmână la Real Madrid până la finalul carierei. 

Toni Kroos ar fi refuzat deja o ofertă de prelungire a contractului, propusă de către conducerea „los blancos”. Cu toate astea, fotbalistul german nu ar refuza o nouă provocare în carieră, precum aceea de a juca în cel mai puternic campionat al lumii, Premier League.

Conducerea lui City ar fi de acord cu trecerea lui Toni Kroos pe Etihad

Conducerea lui Manchester City ar fi de acord cu trecerea lui Toni Kroos pe Etihad Stadium, englezii încercând să-i facă toate poftele fostului tehnician al Barcelonei și al lui Bayern Munchen, pentru a aduce în partea albastră a orașului Manchester cel mai prestigios trofeu din fotbalul european, UEFA Champions League, notează ziarul El Nacional. 

20 de milioane de euroeste cota de piață a lui Toni Kroos, potrivit Transfermarkt.com.

Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid, și Florentino Perez, președintele clubului, speră ca totuși Kroos să continue la Real Madrid. Asta deși o eventuală plecare a germanului nu ar reprezenta o mare pierdere, pe postul lui Toni Kroos putând evolua, de asemenea, Eduardo Camavinga (19 ani) și Federico Valverde (24 de ani).

Toni Kroos, la sezonul cu numărul 9 în tricoul lui Real Madrid

Mijlocașul german a sosit pe Santiago Bernabeu în iulie 2014, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, de la Bayern Munchen. În tricoul madrilenilor, neamțul a adunat 369 de apariții și a înscris 25 de goluri. 18 trofee a câștigat Toni Kroos în tricoul lui Real Madrid: 3 titluri în La Liga, 3 Supercupe ale Spaniei, 4 trofee UEFA Champions League, 4 Supercupe ale Europei și 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor. 

Germanul a contribuit decisiv și la tilul mondial câștigat de „Die Mannschaft” în 2014, în Brazilia. În tricoul naționalei germane a strâns 106 selecții și a marcat 17 goluri. S-a retras de la națională anul trecut, ultimul meci al acestuia fiind acela contra Angliei, din optimile Campionatului European.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Lucescu, furios după ce a pierdut cu Fenerbahce: „A fost o coridă. Nu așa se joacă în cupele europene”

Curiosul caz al lui Antoine Griezmann: Atletico vrea să o „fenteze” pe Barcelona, catalanii merg la tribunal!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează