INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Peter Crouch s-a trezit în pat cu o blondă! Nu era soția lui! Momentul a fost surprins de camerele TV

Fostul internațional englez Peter Crouch (43 de ani) a fost victima unei farse în cadrul emisiunii „The Michael McIntyre Show”. +36   FOTO
Fostul internațional englez Peter Crouch (43 de ani) a fost victima unei farse în cadrul emisiunii „The Michael McIntyre Show”.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 22:22 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 22:31

Fostul internațional englez Peter Crouch (43 de ani) a fost victima unei farse în cadrul emisiunii „The Michael McIntyre Show”. 

Peter Crouch se așteapta să fie supus unui test în cadrul emisiunii „The Michael McIntyre Show”. Fostul atacant, aflat în pat alături de soția Abbey Clancy, ar fi trebuit să observe obiectele care au fost înlocuite în cameră după un minut de beznă. 

Peter Crouch, păcălit într-un show britanic

La aprinderea luminilor, Crouch a remarcat câteva modificări, înainte să aibă parte de un șoc. Inclusiv partenera lui fusese înlocuită cu vedeta TV Holly Willoughby.

Reacția lui Peter, una naturală, a devenit virală: „E Holly! Nu mă așteptam la asta”.

Peter și Abbey, detalii din viața privată

În podcastul „The Therapy Crouch", al fostului internațional englez Peter Crouch (41 de ani) și al soției sale, Abbey Clancy (37), cei doi au povestit inclusiv detalii intime ale relației lor.

„Eu sunt o doamnă în societate și o ciudată în pat, și asta pentru că nu sunt curva completă", a comentat modelul britanic. Peter, la rându-i, a admis că „Abbey a fost o «nucă greu de spart»". Cei doi sunt căsătoriți din 2011 și au împreună patru copii.

+32 FOTO

Cu 42 de meciuri și 22 de goluri la naționala Angliei, Crouch are în palmares o Cupă a Angliei (2006) și o Supercupă (2007), ambele cu Liverpool. Ajuns în 1995 la juniorii lui Tottehnam, Crouch a mai trecut pe la IFK Hassleholm, QPR, Porstmouth, Aston Villa, Norwich, Southampton, Liverpool, Stoke City și Burnley, echipă de la care s-a restrat în 2019.

468 de meciuriși 108 goluri are Crouch în Premier League

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cine e românul de 28 de ani care a debutat în Bundesliga » A jucat în înfrângerea usturătoare a lui Schalke, 1-6 cu Leipzig

FOTO Cum a fost primit Mirel Rădoi la noul club » Imagini de la primul antrenament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  25 Ianuarie 2023, 18:38

observ ca domnul in pozitie de stat pe toaleta a ajuns subiect de roman-foileton. Si, observ ca e din ce in ce mai dezbracat. Avand modelul ivana, ma ingrozesc ce o sa ne 'oferiti' in urmatoarele episoade.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează