INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Formația din Premier League pe care Cristiano Ronaldo o vrea campioană: „Dacă Manchester United nu câștigă, m-aș bucura să o facă ei”

Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 15:27 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 16:31

Cristiano Ronaldo (37 de ani) spune că i-ar plăcea ca Arsenal să câștige Premier League, în cazul în care Manchester United nu va reuși asta.

Cristiano Ronaldo și-a numit favorita din acest sezon de campionat, exceptând-o pe Manchester United, formația la care este legitimat.

Este vorba despre Arsenal, liderul Premier League din prezent. „Tunarii” au un sezon excelent până acum, 37 de puncte din 12 victorii, un egal și un eșec, 5 puncte peste Manchester City. Manchester United este abia a cincea, cu 26 de puncte.

Scenariul fabulos care l-ar face pe Cristiano să se retragă din fotbal: „Aș fi cel mai fericit om din lume”
CM 2022
Scenariul fabulos care l-ar face pe Cristiano să se retragă din fotbal: „Aș fi cel mai fericit om din lume”

Cristiano Ronaldo: „Aș fi fericit ca Arsenal să câștige Premier League, dacă Manchester United nu o va face”

„Manchester este prima alegere. Dacă nu, îmi place să o văd pe Arsenal jucând. Îmi place echipa, îmi place antrenorul, cred că au o echipă bună. Dacă Manchester United nu câștigă Premier League, aș fi fericit să o facă Arsenal”, a precizat Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

În 2003, Ronaldo a fost aproape de Arsenal, dar Manchester United s-a mișcat mai rapid și a obținut semnătura portughezului, care evolua la acea vreme pentru Sporting CP.

Ultimul titlu cucerit de Arsenal datează din 2004. Manchester United a câștigat campionatul cel mai recent în 2013.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ce echipe trimit cei mai mulți jucători la Mondialul din Qatar » Trei cluburi iau 3,27 milioane de euro doar pentru faza grupelor

Decizie de ultimă oră din Qatar: berea, interzisă pe stadioane și în perimetrul acestora, la Campionatul Mondial!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează