INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚINUTĂ

FOTO Cât costă ținuta lui Messi care „a rupt” internetul + Omagiu pentru Bangladesh?

Lionel Messi și Antonela Roccuzzo, în noaptea de revelion/ foto Instagram @Leo Messi +22   FOTO
Lionel Messi și Antonela Roccuzzo, în noaptea de revelion/ foto Instagram @Leo Messi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 15:40 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 16:04

Lionel Messi a stârnit valuri pe rețelele de socializare cu ținuta aleasă pentru noaptea de Revelion.

Cămașa și bermudele verzi, cu margini portocalii, de satin, au costat în total 2133 de euro, potrivit Corriere dello Sport. Cămașa a costat 950 de euro, iar pantalonii s-au ridicat la prețul de 1183 de euro.

„Messi a omorât moda”, „Arată ca o pijama” sau „S-a îmbrăcat precum un spiriduș de Crăciun”, au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor pe Instagram, la postarea lui Leo. 

NEBUNIE în Arabia Saudită » Al Hilal a pus în vânzare tricouri cu numele lui Messi
ARABIA SAUDITĂ
NEBUNIE în Arabia Saudită » Al Hilal a pus în vânzare tricouri cu numele lui Messi

Ținuta de Revelion, omagiul lui Messi pentru Bangladesh?

Mulți urmăritori de pe Instagram au văzut în ținuta lui Messi drept un omagiu adus Bangladeshului, o țară care susține 100% echipa națională a Argentinei și care are pe steagul său verdele de pe hainele lui Messi.

Pe parcursul Campionatului Mondial din Qatar, oamenii din Bangladesh au sărbătorit în stradă victoriile Argentinei. Pasiunea pentru fotbalul din Argentina are rădăcini istorice și culturale. Timp de două secole, țara vecină cu India și Myanmar a fost o colonie britanică, până în 1947, prin urmare, resentimentele localnicilor față de europeni au fost puternice.

+18 FOTO

Inițial, în competițiile sportive, au susținut Brazilia, însă războiul purtat de Argentina cu Marea Britanie pentru Insulele Falkland în 1982 au schimbat opțiunile lor. Asiaticii au susținut puternic Argentina care își revendica insulele de la Marea Britanie, cunoscând bine ce înseamnă perioada colonială britanică.

La doar patru ani după, în 1986, Diego Maradona făcea un turneu senzațional, reușind să învingă de unul singur Anglia, o victorie care a fost celebrată la nivel național nu doar în Argentina, ci și în Bangladesh. 

„Mâna lui Dumnezeu”, celebrul gol cu care Maradona a răpus Anglia, a fost foarte apreciat și a fost momentul în care bengalezii s-au îndrăgostit iremediabil de Argentina, iar de atunci au rămas suporteri devotați ai naționalei lui Messi.

Citește și:

Dezvăluire după mai bine de 52 de ani despre meciul cu Brazilia lui Pele » Cornel Dinu: „Arbitrul vorbea românește”

Mourinho, personaj negativ în următorul film cu James Bond? „Nu ar fi nimic mai bun”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
balotelli
balotelli  •  02 Ianuarie 2023, 20:23
Postat de corectorul pe 02 Ianuarie 2023, 17:56

Desigur ca daca nu suntem ipocriti, vom recunoaste ca aceasta costumatie a lui Messi este una fix de cocalar, cam pt gustul lui Tzanga uraganul. Altfel, lingaii vor gasi motive infinite de apreciere, indiferent de chixul vestimentar vizibil.

La mulți ani, vere corector. Probabil ți-e drag Messi cam la fel cum mi-e drag mie CR7:-))) . Ai dreptate însă cu privire la vestimentația aleasă de 'rege' la trecerea dintre ani. Eu unul n-am comentat niciodată până acum pe subiecte demne de 'Bravo I stil', deși... până la urmă și ăla cu mantia sau chiar cel cu banderolele tot cam pe-acolo s-ar încadra. Poate vrea și ăsta să arate că 'i se rupe',... continuând aparițiile în ținute 'casual'... de seară... după ce s-a postat dormind cu trofeul suprem în pat. Dar, cum spuneai și tu la ultima noastră discuție, până la urmă ar trebui să ne concentrăm pe prestațiile din teren și pe rezultatele obținute pe plan sportiv de acești monștri sacri, lăsând moda și can-can-ul în seama 'lingăilor' de care pomeneai. :-))). Să ai un an de 10!

VanBasten
VanBasten  •  02 Ianuarie 2023, 19:36

Este Tzanca, cu "c".

maradona79
maradona79  •  02 Ianuarie 2023, 18:54

Toti se uita la costumul de spiridus, nimeni nu vede ca are mana pe fundul nevestii. Bad boy, Leo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează