INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

video Scandal la PSG! Mbappe, filmat în timp ce-l jignea pe Neymar: „Vagabond”

Kylian Mbappe, pe banca de rezerve // foto: captură YouTube
Kylian Mbappe, pe banca de rezerve // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 21:22 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 22:00

PSG a câștigat în etapa 8 din Ligue 1, scor 2-0 cu Montpellier, dar armonia continuă să lipsească din vestiarul plin de vedete al parizienilor. 

Vicecampioana Franței a început sezonul impecabil, cu 8 victorii în primele 8 meciuri, și are deja un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului. În ultimul meci, 2-0 cu Montpellier, marcatori au fost Idrissa Gueye și Julian Draxler, Kylian Mbappe fiind extrem de nemulțumit că nu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Kylian Mbappe, filmat cum îl jignește pe Neymar în PSG - Montpellier 

Mbappe a fost înlocuit în minutul 88 cu Mauro Icardi, iar la doar câteva secunde distanță, Draxler a făcut 2-0 din pasa lui Neymar. A fost momentul care a umplut paharul pentru Mbappe, care a fost extrem de supărat pe individualismul lui Neymar în minutele petrecute pe teren.

Imediat după golul de 2-0, Mbappe a fost filmat de camerele Canal + în timp ce se afla pe banca de rezerve și îi transmitea coechipierului Idrissa Gueye despre Neymar: „Ce clochard, il ne me fait pas la passe” (n.r. - „Vagabondul ăsta nu-mi pasează!”). În timpul meciului, Neymar l-a ignorat pe Mbappe în două momente în care francezul era demarcat excelent.

Kylian Mbappe, secetă de 4 meciuri 

Înainte de a fi înlocuit, Mbappe a avut trei situații bune de gol, dar le-a irosit pe toate, fiind blocat fie de portarul lui Montpellier, fie de fundași.

Mbappe a ajuns astfel la 4 meciuri consecutive fără gol marcat, 3 în Ligue 1 și unul în Liga Campionilor.

Cu 4 goluri în acest sezon de Ligue 1, Mbappe a fost depășit în clasamentul golgheterilor de Amine Gouiri (Nice) și Gaetan Laborde (Rennes), ambii cu câte 5 goluri.

Kylian Mbappe, dorit de Manchester City

Se ascute lupta pentru a obține semnătura lui Kylian Mbappe. Un alt nume mare din fotbalul european a intrat în cursă pentru atacantul francez de 22 de ani, care se află în ultimul sezon de contract.

Manchester City vrea să-i aducă lui Pep Guardiola un atacant și patronul Mansour bin Zayed Al Nahyan a dat un „cec în alb” conducerii, în speță directorului Txiki Begirustain, să facă toate eforturile financiare necesare perfectării spectaculoasei mutări a starului vicecampioanei Franței.

Cotidianul AS dezvăluie, citând doi specialiști englezi în mercato, Ian McGarry și Duncan Castles, că nu contează prețul și că Mbappe va fi tentat cu un salariu atractiv și o primă de instalare consistentă, având în vedere că ar veni liber în vara viitoare.

Ales jucătorul lunii în Ligue 1, Kylian a refuzat mai multe propuneri de prelungire a contractului făcute de șefii parizieni în ultimele luni, în speranța că va pleca la Real Madrid. Numai că PSG s-a opus să-i dea drumul, respingând trei propuneri ale grupării madrilene, inclusiv una de 180 de milioane de euro.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Primul gol al lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, o bijuterie! Cicâldău i-a pasat decisiv

Arsenal a învins-o pe Tottenham în „Derby-ul nordului Londrei” » Lecție de contraatac predată de Arteta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  27 Septembrie 2021, 13:01

Cam are dreptate

garfield875
garfield875  •  27 Septembrie 2021, 00:33

Că și contează pentru cineva părerea unui înfumurat despre un măscărici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close