INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Un nou transfer pentru formația antrenată de Dan Petrescu » A adus un jucător crescut de Fenerbahce

Dan Petrescu (53 de ani)  FOTO Kayserispor
Dan Petrescu (53 de ani) FOTO Kayserispor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:27 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 17:46

Kayserispor l-a cumpărat pe fundașul dreapta Ramazan Civelek (24 de ani) de la Karagumruk, iar acesta este al doilea transfer realizat în mandatul lui Dan Petrescu (53 de ani) în mercato de iarnă.

Kayserispor l-a prezentat oficial pe Ramazan Civelek, pe care l-a achiziționat cu 220 de mii de euro de la Karagumruk, conform Transfermarkt. Jucătorul a semnat un contract pe doi ani și jumătate și este al doilea transfer realizat în „era Petrescu”, după ce Kayseri l-a adus și pe fundașul central Ugur Demirok, în postura de jucător liber de contract.

Ramazan Civelek, crescut de Fenerbahce

Ramazan Civelek și-a început junioratul la Cakmakspor în 2005, iar în 2007 s-a transferat la Fenerbahce. Acesta a fost legitimat la prima echipă a clubului în perioada 2015-2018, dar a evoluat doar în 2 meciuri oficiale pentru formația de pe Sukru Saracoglu. Pentru o perioadă, a fost împrumutat și de Gaziantep, fosta formație a lui Marius Șumudică.

Ramazan Civelek a adunat 14 selecții pentru reprezentativele de juniori ale Turciei, iar în 2018 a fost cumpărat de Karagumruk, de unde a fost achiziționat de Kayserispor.

10 goluriîn 86 de partide a marcat Ramazan Civelek pentru Karagumruk

Dan Petrescu, prima victorie la Kayserispor

Dan Petrescu a obținut prima victorie pe banca lui Kayserispor, 2-0, contra lui Istanbul Bașakșehir, fosta campioană. Denis Alibec a fost eroul meciului, marcând de două ori. Atacantul român s-a rupt însă în minutul 79 și a ieșit pe targă.

VIDEO. Vali Negru, episod amuzant cu Dan Petrescu: „Tot vestiarul mirosea a parfum”

Citește și alte știri despre stranieri:

Noua echipă a lui Marius Șumudică, fără milă față de Maxim și Toșca!

Ladislau Boloni, opinie dintr-o bucată: „Nu suportați masca? Dați o fugă la spital! Astea sunt ifose”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează