INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Răsturnare de situație la Barcelona! Ce a discutat Luis Suarez cu Ronald Koeman

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 18:17 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 20:17

Conducerea Barcelonei voia să renunțe la atacantul Luis Suarez (33 de ani), care mai are un an de contract, dar se pare că totul se va schimba.

Deși părea la un pas de Juventus, Suarez ar putea continua la Barcelona și se antrenează în continuare cu echipa. Presa din Uruguay, citată de sport.es, scrie că antrenorul Ronald Koeman a vorbit cu Luis Suarez pentru a-i transmite că, dacă nu va pleca, va conta pe el în sezonul viitor.

Atacantul s-a antrenat la capacitate maximă și l-a impresionat pe antrenorul olandez, care ar vrea să mizeze pe el, dacă va continua pe „Camp Nou”. Suarez mai are contract până în 2021 și nu este dispus să își rezilieze înțelegerea și să renunțe la salariul său pe următorul an pentru a pleca. Atacantul a venit la Barcelona în iulie 2014, de la Liverpool, pentru 82 de milioane de euro și a devenit al treilea marcator din istoria clubului, reușind 198 de goluri.

28.000.000 de euroeste cota lui Luis Suarez, potrivit transfermarkt

VIDEO Discuție incredibilă între Țiriac și Pique după dezastrul Barcelona - Bayern 2-8: „Băi, Ion, eu sunt primul care spune asta”

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Leo Messi, un car de nervi după primul meci al sezonului: „Idiotule, nu te oprești?!”

Acord total! Barcelona s-a înțeles cu noul atacant

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
bazinga
bazinga  •  16 Septembrie 2020, 08:18
Postat de unulobisnuit pe 16 Septembrie 2020, 00:19

Barça nu mai are bani!

Nu e 1 aprilie !Tare chestia, oricum !

heisenberg_75
heisenberg_75  •  16 Septembrie 2020, 00:23

Suarez nu poate obtine cetatenia italiana in timp record . Deci . Nu pleaca in Italia ca nu poate. Jumate schiop nu cred ca o mai joace nimic. Doar sa bea mate si sa dea cu cotul sau genunchiul in gura vreunui adversar. Dac nu poate ,musca

unulobisnuit
unulobisnuit  •  16 Septembrie 2020, 00:19

Barça nu mai are bani!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează