INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid pregătește transferul secolului: Kylian Mbappe pentru 300 de milioane de euro! » Ce-l nemulțumește la PSG

Kylian Mbappe // FOTO: Guliver/GettyImages
Kylian Mbappe // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2019 09:17

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid. PSG susține că atacantul francez de 20 de ani nu se va transfera în această vară, dar Kylian e supărat pe antrenorul Thomas Tuchel.

Declarația tăioasă, amenințătoare, făcută de Kylian Mbappé, - „Vreau să am mai multe responsabilităţi. Dacă nu la PSG, atunci într-un alt proiect. Este un moment de cotitură” -  dă start într-o vară toridă în mercato.

"Ușa e acum întredeschisă", scrie Marca. Real urmărește cu mare atenție orice mișcare la Paris. Dacă nu va fi Neymar, atunci poate e anul lui Mbappé.

Mbappe, nemulțumit și de salariu

Chiar dacă PSG s-a grăbit să dezmintă că tânărul său atacant, jucătorul momentului în Europa, va părăsi „Parc des Princes” în 2019. Dar Kylian, care e supărat pe antrenorul Thomas Tuchel că l-a menajat în două meciuri și i-a luat șansa de a-l depăși pe Messi în cursa pentru Gheata de Aur (dezvăluie L'Équipe), e nemulțumit că nu are o poziție importantă în echipă. Și că salariul lui este prea mic față de cel al lui Neymar.

În plus, simte că îi va fi dificil să câștige Liga Campionilor la Paris: „E trofeul care-mi lipsește”.

„Am spus mereu că, dacă Parisul va trebui să renunțe la cineva, acela trebuie să fie Neymar, pentru că Mbappé face parte din proiect. Dar, de fapt, nu contează. Lor nu le pasă. Toți sunt niște mercenari” Christophe Dugarry, fost internațional francez

„Am făcut totul pentru a-l convinge”

Din 2017, de când Madridul îl curtează, parizianul în vârstă de 20 de ani visează la "Bernabéu". A confirmat-o Unai Emery, managerul lui Arsenal, ex-PSG. "Ar fi plecat la Real cu ochii închiși", a afirmat fostul spaniolul la postul de radio Cadena SER.

„Am făcut totul pentru a-l convinge să rămână. Am vorbit cu el, cu tatăl lui. Am reușit să-l păstrăm atunci”.

Acum, va fi mai dificil. Clubul blanco mai așteaptă un semn de la Mbappé înainte de a lansa ofensiva. Pregătește 280 de milioane de euro pentru KM7. Minimum. Pentru el, ar putea depăși granița celor 300 de milioane

32 de reușite are Mbappé în Ligue 1; e la 4 goluri în spatele lui Messi în lupta pentru Gheata de Aur și mai are un singur meci (cu Stade de Reims)

20.400.000 €este salariul anual brut al lui Kylian la Paris Saint-Germain; Neymar câștigă aproape dublu: 36,8 milioane

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
swedan
swedan  •  21 Mai 2019, 16:52
Postat de poli_4_ever pe 21 Mai 2019, 15:27

Nu se face. Mbappe stie ca vine Florinel Coman la Real si va fi rezerva, asa ca ramane la PSG. Dar s-ar putea sa plece totusi de la PSG fiindca stie ca la Paris ajunge Man pe 250 de milioane si isi va pierde postul de titular :)))

Bun. Și clasicul Îl vrei la FCSB ????

daniels
daniels  •  21 Mai 2019, 16:43

pai dacă dă 300 pe chilian asta cu ce fisticacaovanilie mai cumpără pe ăilalți??? unde e fairplay-ul financiar? ii scoate și pe ăștia UEFA din CL??? adică de acu fotbalul se joaca numai la miliardari??? își fac liga separata??? Realu își făcuse deja o lista de vreo 5 băiețași pe 200 de milioane, cu chilian asta bate 500 lejer ....hai sa fim serioși!!!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  21 Mai 2019, 15:27

Nu se face. Mbappe stie ca vine Florinel Coman la Real si va fi rezerva, asa ca ramane la PSG. Dar s-ar putea sa plece totusi de la PSG fiindca stie ca la Paris ajunge Man pe 250 de milioane si isi va pierde postul de titular :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează