INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Spaniolii dezvăluie planul de transferuri al lui Real Madrid » Țintele? Două vedete de la Manchester City

Phil Foden, Erling Haaland și Cancelo/ foto Imago Images
Phil Foden, Erling Haaland și Cancelo/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2022 21:14 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 21:39

Real Madrid s-a pregătit deja pentru perioada de transferri din 2023. Madrilenii îl vor cu orice preț pe Joao Cancelo (28 de ani), fundașul dreapta de la Manchester City.

În plus, spaniolii de la AS anunță că Real Madrid este pregătită să îl aducă și pe Erling Haaland (22 de ani), în 2024. Contractul norvegianului conține o clauză de 180 de milioane, care va intra în vigoare peste doi ani. Atunci, madrilenii vor să plăteasă suma de transfer și să îl aducă pe atacant pe „Santiago Bernabeu”.

Condiția pusă de Messi pentru revenirea la Barcelona: vrea o legendă out de la echipă
BARCELONA
Condiția pusă de Messi pentru revenirea la Barcelona: vrea o legendă out de la echipă

Real Madrid îi vrea pe Cancelo și Haaland

Pentru Cancelo, care mai are contract până în 2027 cu Manchester City, Real Madrid ar fi dispusă să plătească 45-50 de milioane de euro. În joc ar intra apoi dorința jucătorului, care nu ar spune nu unui transfer în capitala Spaniei. El a mai jucat în La Liga, la Valencia, între 2014 și 2018.

Versatilitatea sa i-a impresionat pe cei de la Real Madrid. Internaționalul portughez este fundaș dreapta la bază, dar a fost folosit în partea stângă a apărării de Guardiola, acolo unde a dat un randament impresionant.

65 de milioane de euroeste cota lui Cancelo, potrivit transfermarkt.com

Real Madrid îl vrea pe Haaland în locul lui Benzema

Clauza de 180 de milioane de euro din contractul lui Haaland îi surâde lui Perez, care este dispus să plătească o asemenea sumă pentru unul dintre cei mai buni atacanți din lume. 

Coducerea madrilenă are de gând să se mai bazeze pe Karim Benzema (34 de ani) și în următorii doi ani, astfel că 2024 s-ar putea produce schimbarea mult dorită în centrul atacului: ieșirea lui Benzema, intrarea lui Haaland.

Jurnaliștii spanioli anunță că sumele de transfer nu ar reprezenta o problemă. În acest moment, Real Madrid are aproximativ 425 de milioane de euro pregătite pentru transferuri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo trece prin momente delicate » Cu ce boală se confruntă starul lusitan

Ricardo Quaresma: fostul star al naționalei Portugaliei și eforturile sale pentru drepturile romilor într-o țară care încă are probleme cu rasismul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  30 Septembrie 2022, 14:05

De ce sa-l aduca pe Cancelo-când il au pe Dani Carvajal!In meciul direct- de acum doua zile- pe la fundașul stanga Bruno Mendes nu se putea trece,dar pe la fundașul dreapta Cancelo, se putea!Cât despre Haland,asta e bagata așa...ca sa fie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează