INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - RAYO VALLECANO

VIDEO + FOTO Real Madrid, 100% lângă Vinicius » Brazilianul, ovaționat pe „Bernabeu”, după ce a fost abuzat rasial la Valencia + Scenografie impresionantă a fanilor

Fanii lui Real Madrid și-au arătat sprijinul pentru Vinicius. 
Foto: Twitter @ Real Madrid
Fanii lui Real Madrid și-au arătat sprijinul pentru Vinicius. Foto: Twitter @ Real Madrid

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 22:30 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 23:08

Atât fanii, cât și oficialii celor de la Real Madrid și-au arătat sprijinul pentru extrema stângă braziliană a „los blancos”, Vinicius Junior (22 de ani). Brazilianul a fost abuzat rasial în meciul pierdut de madrileni pe Mestalla, contra Valenciei, scor 0-1, de către fanii catalanilor. 

Fază controversată în finala Cupei României » Sepsi a cerut gol, Cătălin Popa și Istvan Kovacs n-au fost de acord
Sepsi - U Cluj
Fază controversată în finala Cupei României » Sepsi a cerut gol, Cătălin Popa și Istvan Kovacs n-au fost de acord

Sprijin pentru Vinicius la Real Madrid - Rayo Vallecano 2-1

Înaintea fluierului de start al partidei, toți jucătorii convocați în lotul lui Real Madrid pentru partida cu Rayo Vallecano au purtat peste echipamentul de joc un tricou cu numărul 20, cel pe care Vinicius îl poartă la campioana en titre a Europei. 

Ulterior, însuși Vinicius a coborât la centrul terenului, pentru a le mulțumi colegilor și suporterilor pentru gesturile făcute. 

Real Madrid, 100% lângă Vinicius » Brazilianul, ovaționat pe „Bernabeu”, după ce a fost abuzat rasial la Valencia + Scenografie impresionantă a fanilor
Sursă foto: Twitter @Bleacher Report Football

După aceea, jucătorii celor două echipe, împreună cu arbitrii delegați la această partidă, au afișat un banner imens pe care era scris un mesaj împotriva persoanelor rasiste: „Afară cu rasiștii din fotbal”. 

Un banner imens a fost afișat și într-una din peluzele impozantei arene din Madrid. Ultrașii lui Real Madrid au afișat mesajul: „Toți suntem cu Vinicius. Până aici!”. 

În minutul 20 al partidei, spectatorii aflați pe stadionul „Santiago Bernabeu”, din capitala Spaniei, și-au arătat din nou sprijinul pentru brazilianul lui Real Madrid. Publicul a aplaudat la unison și i-a strigat numele lui Vinicius. 

În timp ce se îndrepta spre lojele stadionului „Santiago Bernabeu”, acolo de unde a urmărit partida împreună cu președintele clubului Real Madrid, Vinicius Junior a fost din nou ovaționat de fanii gazdelor. 

Real Madrid, 100% lângă Vinicius » Brazilianul, ovaționat pe „Bernabeu”, după ce a fost abuzat rasial la Valencia + Scenografie impresionantă a fanilor
Foto: Twitter @ Real Madrid

Citește și: 

Jordi Alba a plecat de la FC Barcelona, dar ar putea rămâne în Spania » Este dorit de o rivală + Echipe din Italia, Anglia și Arabia Saudită, și ele interesate

Haos la finala Cupei Israelului: Fanii au invadat terenul, președintele țării a fugit de la stadion, escortat de agenții de pază!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
richter90210
richter90210  •  27 Mai 2023, 10:11

Pentru traducerea banner-ului: Vinicius somos todos = TOTI SUNTEM VINICIUS. Nu "suntem alaturi de Vinicius". Si da conteaza, mesajul este mult mai puternic cand spui "toti suntem ca si el" vs "suntem alaturi de el". Ca si aia pe teren nu si-au pus "19" si "21" pe tricouri, si-au pus "20" e vorba de identitate, nu de suport.

sughibughi
sughibughi  •  25 Mai 2023, 09:23

figuri de printesa

mafa
mafa  •  25 Mai 2023, 08:47

Cum sa fie abuzat verbal de fanii catalani !!...cumunitatea Valenciana e una si Catalunia e alta !!...nici macar limba lor materna nu-i la fel !!....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează