INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid face o ofertă bombă pentru Neymar: 90 de milioane de euro + Gareth Bale! Cosmin Olăroiu îl vrea pe galez în China și îi dă un salariu uriaș

Neymar // FOTO: Guliver/GettyImages
Neymar // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 09:54

Real Madridul a propus 90 de milioane plus Garethe Bale la schimb cu Neymar. Chinezii de la Jiangsu și Beijing i-au propus un salariu exorbitant britanicului.

PSG nu vrea să se despartă de Neymar, dar e posibil să nu aibă altă variantă. Real vrea să scape de Bale, și cât mai repede, dacă se poate. „Mâine ar fi cel mai bine pentru toți”, a forțat Zidane plecarea galezului. Madridul încearcă să dea lovitura cu o afacere care să-i includă pe amândoi.

Pini Zahavi se ocupă de negocieri

Potrivit Mundo Deportivo, care anunță oferta pe copertă, ca Top Secret, clubul blanco i-ar fi propus Parisului 90 de milioane de euro plus Gareth Bale în schimbul lui Neymar. Și i-a cerut israelianului Pini Zahavi, agentul apropiat de Neymar care a făcut și transferul atacantului paulista de la Barcelona la PSG, să se ocupe de negocieri.

15 și 17 milioane de euro salariu

În același timp, două grupări chineze plănuiesc să rupă această legătură, „răpindu-l” pe Bale. Jiangsu Suning, unde e Cosmin Olăroiu antrenor, îi garantează un salariu anual net 15 milioane de euro pe trei sezoane. Beijing Guoan licitează și mai mult: 17 milioane pe an și contract pe patru stagiuni!  O singură problemă pentru asiatici. L-ar dori gratis, ceea ce Real nu acceptă. 

13 trofee a cucerit Gareth Bale în șase ani la Real Madrid, inclusiv patru Ligi ale Campionilor

VEZI ȘI:

FOTO » Ianis s-a integrat deja la Genk » Cum s-a bucurat la primul trofeu cucerit în Belgia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gigicoaste
gigicoaste  •  22 Iulie 2019, 19:27

Ce titlu ***, asa cum ne-am obisnuit pe acest site de circ. Sigur Olaroiu o sa ii dea salariu lui Bale, chiar el personal l-a sunat si i-a spus "Hey Bale, I'll give you from my pocket 15 million euros.. " Amatorilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  22 Iulie 2019, 17:49

O singura problema pt asiatici, vor gratis, altfel e in regula. Asa si cu gsp, totul e ok, doar ca nu e ziar de sport.

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  22 Iulie 2019, 17:35

hei,GSP...iar incepeti cu euro prin China?faceti odata un training pe tema asta cu cei care scriu aici si in ziar

Vezi toate comentariile (6)
Comentează