INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL SOCIEDAD - BARCELONA 2-2

REAL SOCIEDAD - BARCELONA 2-2 // VIDEO+FOTO Pas greșit făcut de catalani, care pot pierde șefia clasamentului la sfârșitul acestei runde!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 18:58

Real Sociedad a încurcat-o din nou pe Barcelona, scor 2-2 (Oyarzabal '12, Isak '62 / 'Griezmann 38, Suarez '49), în etapa cu numărul 17 din La Liga.

Sociedad a deschis scorul rapid, în minutul 12, când Mikel Oyarzabal a transformat penalty-ul controversat dictat de către brigada condusă de arbitrul Rojas. Catalanii au revenit până la pauză pe tabelă. Griezmann a primit o pasă foarte bună de la Luis Suarez și a reușit să marcheze împotriva fostei sale echipe, învingându-l cu o „scăriță” pe Remiro.

Discursul mobilizator al lui Ernesto Valverde a funcționat parțial la pauză. Astfel că, la doar 4 minute de la reluare, Luiz Suarez i-a adus pe catalani în avantaj. Însă, în momentul în care campioana Spaniei se gândea deja la meciul cu Real Madrid de săptămâna viitoare (18 decembrie), Alexander Isak a marcat în minutul 62 și a stabilit rezultatul final al partidei: 2-2.

+3 FOTO

Barcelona poate pierde locul 1 din La Liga la sfârșitul acestei etape, dacă rivala Real Madrid va reuși să se impună în deplasarea de la Valencia, meci care se va disputa duminică, 15 decembrie, de la ora 22:00.

VEZI ȘI:

Genclerbirligi - Goztepe 3-1 // VIDEO Opriți-l pe Bogdan Stancu! „Dublă” de senzație, cu gol din foarfecă + e pe primul loc în topul marcatorilor din Turcia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează