INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Echipa lui Chiricheș, alături de fostul ei antrenor: „Gândurile noastre nu au cum să nu se îndrepte către Mister De Zerbi”

Roberto De Zerbi /foto: Guliver/GettyImages
Roberto De Zerbi /foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2022 12:41 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 16:34

Sassuolo nu l-a uitat pe cel care i-a schimbat fața și i-a conferit o altă imagine în Serie A. Plecat în vara lui 2020 la Donețk, Roberto De Zerbi se află încă în Ucraina, blocat într-un hotel din Kiev, așteptând, la fel ca mulți dintre jucătorii străini ai lui Șahtior, să scape din zona de conflict și să revină în Italia.

„Astăzi, la Kiev, situația este dramatică. Un război atroce răvășește acum Ucraina. Suntem aproape de toată populația implicată în această tragedie. Gândurile noastre nu au cum să nu se îndrepte și către Mister De Zerbi, întregul său staff tehnic și către Marlon, care fac mereu parte din familia neroverde. Aveți grijă de voi, vă așteptăm în țară cât mai curând posibil”, este mesajul postat pe site-ul clubului și pe conturile sociale de echipa lui Vlad Chiricheș.

În timp ce toată lumea părăsește Ucraina, antrenorul lui Sheriff Tiraspol vrea să meargă acolo: „Sunt mândru de poporul meu care-și apără țara!”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
În timp ce toată lumea părăsește Ucraina, antrenorul lui Sheriff Tiraspol vrea să meargă acolo: „Sunt mândru de poporul meu care-și apără țara!”

Șahtior, lider în campionatul suspendat al Ucrainei

Șahtior este lider după prima parte a campionatului, cu două puncte avans față de Dinamo Kiev, dar campionatul care trebuia să se reia în acest week-end a fost suspendat din cauza instituirii stării de urgență pe teritoriul Ucrainei. 

Brazilienii echipei s-au adunat și ei într-un hotel la Kiev și au făcut apel la autoritățile din țara natală să-i ajute pentru a părăsi zona de război, temându-se pentru vieților lor și ale familiilor acestora,

Citește și:

Decizie radicală luată de Polonia înaintea barajului cu Rusia pentru Campionatul Mondial: „Este timpul să acționăm!” + Lewandowski a intervenit

Thomas Tuchel se teme de reacții negative la adresa lui Chelsea, după ce patronul Roman Abramovic a fost asociat cu Vladimir Putin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează