INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Scandal în Italia! Un jucător a sărit să bată un fan care-i reproșa înfrângerea

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 15:39 / Actualizat marti, 09 august 2022 16:27

Italianul Domenico Berardi (28 de ani) a fost implicat într-o bătaie cu un fan care-l critica pentru jocul său. Extrema lui Sassuolo a fost implicată într-un scandal cu un fan.

Luni, Saussolo a fost eliminată din Cupa Italiei, pierzând pe terenul Modenei (Serie B), 2-3. La finalul partidei, fanii au fost extrem de dezamăgiți.

Dezvăluiri incredibile în prima zi a procesului împotriva lui Ryan Giggs: „Descoperim partea urâtă și sinistră a caracterului său”
ANGLIA
Dezvăluiri incredibile în prima zi a procesului împotriva lui Ryan Giggs: „Descoperim partea urâtă și sinistră a caracterului său”

VIDEO Berardi, scandal cu un fan după eliminarea din Cupa Italiei

La finalul meciului, suporterii lui Sassuolo și-au exprimat nemulțumirea. Aceștia i-au așteptat pe jucători la ieșirea din stadion și i-au apostrofat din cauza eliminării.

Unul dintre fani l-a insultat pe Berardi, iar extrema italiană și-a pierdut cumpătul. Jucătorul a fost vizibil deranjat de reproșurile primite și a vrut să se răzbune.

Berardi a fost extrem de nervos și s-a îndreptat către fan pentru a-și face dreptate. Fotbalistul a fost potolit cu greu de cei din jurul tău, iar polițiștii au venit pentru a aplana conflictul.

Berardi, gol pentru Sassuolo

Modena a început excelent meciul și avea 2-0 în minutul 30, prin golurile marcate de Diego Falcinelli (11) și Nicola Mosli (30).

Domenico Berardi a fost cel care a redus din diferență, după ce a marcat din penalty în minutul 45+2.

După pauză, Mosli a făcut dubla (52), iar Kaan Ayhan (88) a redus din diferență.

Crescut la Sassuolo, Berardi a plecat la Juventus în septembrie 2013, și împrumutat tot la Sassuolo până în iunie 2015, când a fost răscumpărat

24 de selecțiiare Berardi în naționala Italiei. A marcat de 6 ori

Citește și: 

Din nou în arenă » Sinisa Mihajlovic luptă cu leucemia pe teren: „Iubesc atât de mult fotbalul încât uit toate problemele”

Inter a anunțat despărțirea de Alexis Sanchez » Chilianul, aproape să semneze cu o echipă din Ligue 1

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 August 2022, 16:56

...se mai enerveaza lumea ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează