INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Scandalul cu mașini la Bayern s-a lăsat cu amenzi drastice: ce au făcut fotbaliștii

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 14:59

Boateng, Lewandowski si Suele au fost surprinși la volanul altor automobile decât ale sponsorului Audi și au fost chemați la raport de conducere.

Jucătorii lui Bayern au fost lăudați pentru donațiile făcute în lupta cu noul coronavirus, însă mai nou au intrat în colimatorul conducerii din cauza mașinilor! 

Tabloidul Bild a dezvăluit că amenda luată de Jerome Boateng deunăzi n-a fost doar pentru că a încălcat restricția de izolare la domiciliu. Reporterii l-au surprins la volanul unui Mercedes AMG, deși ar fi trebuit să conducă un automobil din flota pusă la dispoziție de sponsorul Audi. 

Și ca el au procedat și alte vedete ale bavarezilor. Astăzi, Nicklas Suele și Robert Lewandowski au fost fotografiați la sosirea în sediul clubului și la plecare. Primul într-un Porsche, celălalt la bordul unui Bentley. Pozele publicate de diverse ziare muncheneze i-au scos din pepeni pe cei de la Audi și pe șefii clubului, care i-au chemat la ordine. 

Amândoi vor primi la rându-le „amenzi drastice", potrivit managerului Hasan Salihamidzici, iar restul jucătorilor au fost au fost avertizați să respecte clauzele contractuale cu privire la mașinile „de servici".

2,5milioane de euro au donat Kimmich, Goretzka, Lewandowski și Thiago în lupta contra coronavirusului

Citește și alte știri despre Bayern:

Bayern a renunțat la Leroy Sane. De ce? Oliver Kahn: „Nu e suficientă valoarea pentru noi”

Bombă la Bayern Munchen » Manuel Neuer e cu bagajele făcute. Vine Ter Stegen?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2356279214602046
Berbec-Calin Bogdan  •  03 Aprilie 2020, 17:15

"Serviciu" ! Fereasca....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close