INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Șefii lui Manchester City au recunoscut: Bayern Munchen îl vrea pe Leroy Sane » Guardiola e de acord!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 17:14

Bayern Munchen discută cu oficialii lui Manchester City pentru transferul mijlocașului Leroy Sane (23 de ani).

Campioana Angliei are probleme grave cu fair-play-ul financiar. Formația lui Pep Guardiola riscă să fie exclusă de UEFA din competițiile europene, așa că șeicii de la City vor fi nevoiți să reducă din cheltuieli. Pep Guardiola le-a înmânat deja o listă de cumpărături de peste 200 de milioane de euro. Singura soluție pentru a contrabalansa investiția devine cedarea de jucători.

Sane, care pare să fi pierdut lupta pentru titularizare cu Sterling sau Bernando Silva, ar putea fi salvarea britanicilor. Conducerea lui City a recunoscut interesul lui Bayern Munchen pentru jucător și e deschisă la negocieri, anunță The Sun.

Sane, al cărui contract expiră la finalul sezonului următor, este cotat în acest moment la 100 de milioane de euro și ar însemna cel mai scump transfer din istoria clubului bavarez.

16 goluri și 18 pase decisive are Sane în actualul sezon pentru Manchester City

Vezi și: 

 
FOTO Ce gafă! Barcelona s-a dat de gol și a publicat pe site un transfer neoficializat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează