INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDIALUL CLUBURILOR

Real Madrid și-a aflat prima adversară de la Campionatul Mondial al Cluburilor » Când sunt programate semifinalele

FOTO: Facebook @Officialahlysc
FOTO: Facebook @Officialahlysc

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 23:10 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 23:18

Al Ahly - Real Madrid și Flamengo - Al-Hilal sunt semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, competiție organizată anul acesta în Maroc.

  • Flamengo - Al-Hilal se joacă marți, de la ora 21:00 
  • Al Ahly - Real Madrid este programat miercuri, de la ora 21:00.

Egiptenii de la Al Ahly au ajuns cu șansă la Campionatul Mondial al Cluburilor. Au pierdut finala ediției precedente din Liga Campionilor Africii, dar profită de faptul că Wydad, echipa care a învins-o, s-a calificat din postura de gazdă.

Al Ahly a trecut astăzi de americanii de la Seattle Sounders, într-o dispută extrem de închisă, doar două șuturi expediate pe spațiul porților. Unica reușită i-a aparținut lui Afsha, în minutul 88, un șut din afara careului, deviat.

Ce fac stranierii în acest weekend » Florin Niță, debut la 24 de ore de la prezentare!
LIVEBLOG
Ce fac stranierii în acest weekend » Florin Niță, debut la 24 de ore de la prezentare!

Al Ahly, în calea lui Real Madrid spre un nou trofeu

În celălalt sfert de finală al zilei, Al-Hilal, echipa desemnată să reprezinte Asia, a trecut de gazdele de la Wydad Casablanca, după executarea loviturilor de departajare. A fost 1-1 în timpul regulamentar, 5-3 la loteria penalty-urilor. 

Real Madrid, câștigătoarea Ligii Campionilor din Europa, și Flamengo, echipa care a triumfat în Copa Libertadores, joacă direct în semifinale.

14dintre cele 18 ediții ale Campionatului Mondial al Cluburilor au fost câștigate de echipele din Europa. Real Madrid deține recordul, cu 5 trofee

Carlo Ancelotti se plânge de program 

Joi, de la ora României 22:00, Real Madrid a învins-o pe Valencia, scor 2-0, într-o restanță. Oficialii La Liga au programat următoarea dispută duminică, de la ora 15:00. Este vorba despre o deplasare pe terenul celor de la Mallorca. Madrilenii vor zbura apoi spre Maroc.

Nu suntem încântați. Nu mi se pare corect să jucăm la mai puțin de 72 de ore de la meciul anterior. Nu este corect să jucăm duminică la 15:00, dar o vom face pentru că trebuie să o facem. În ultimele jocuri ne-am descurcat bine, dar am ratat victoria împotriva celor de la Real Sociedad. Se pare că echipa este pe drumul cel bun. Accidentările ne-au afectat, dar recuperăm treptat toți jucătorii.

Lucrăm mai mult la recuperare decât la antrenamente. Pentru că nu mai e timp de antrenamente! Ne concentrăm pe evaluarea oboselii și, din acest motiv, munca kinetoterapeutului este mai importantă în acest moment decât cea a antrenorului. Dacă sunteți credincioși, ar fi bine să vă rugați în perioada asta.

- Carlo Ancelotti

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Încă o umilință pentru Liverpool în Premier League » „Cormoranii”, spulberați de „lupi”

Lionel Messi și Achraf Hakimi i-au adus victoria lui PSG » Kylian Mbappe și Neymar, absenți

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ioni45
ioni45  •  05 Februarie 2023, 08:18

Pe ce post se transmit meciurile?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează