INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Sfîrșitul coșmarului pentru Victor Valdes » Goalkeeperul și-a găsit echipă

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 20:54

Victor Valdes va juca în următoarele 6 luni în prima ligă din Belgia, fiind cedat sub formă de împrumut de Manchester United.

Standard Liege este alegerea portarului, iar transferul va fi făcut oficial duminică, atunci cînd Valdes va ajunge la club. Standard va plăti 500.000 de euro pentru împrumut, iar United va continua să-i plătească salariul.

Standard Liege e pe locul 7 în clasament, la 15 puncte distanță de liderul Gent.

106 minute oficiale a bifat Valdes în tricoul lui United într-un an

A fost un an de coșmar, așa se poate rezuma "aventura" portarului de 34 de ani, care a semnat în ianuarie 2015 un contract pe un an și jumătate cu Manchester United.

A mers în Anglia cu speranța că va reuși să intre și în istoria clubului englez, așa cum o făcuse la Barcelona, dar Louis van Gaal i-a făcut viața imposibilă. După ce inițial l-a trimis să se antreneze cu echipa a doua, în ultimele luni, tehnicianul nu l-a mai lăsat nici măcar să intre în vestiarul primei echipe.

La Liege va lucra cu Yannick Ferrera, un tehnician de 35 de ani, cu un an mai mare decît portarul spaniol. Ferrera e belgian, dar vorbește perfect spaniolă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
858776947490862
Alexandru Chiţu  •  24 Ianuarie 2016, 02:20

Nu are whatsapp dar are patronul clubului palat si multe terenuri. Îi convine sa fraudeze, nu i-a ajuns o data!

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Ianuarie 2016, 23:59

Valdes e trepanat. Credea ca merge la United sa-l scoata din poarta pe De Gea, ahahahaha

ortega
ortega  •  23 Ianuarie 2016, 23:22

Ce să ceri de la van Gaal , e mai stupid decât Cașchetă ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează