INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Un antrenor din Premier League, amenințat cu moartea pe internet: „E josnic!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 12:44 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 12:47

Steve Bruce (60 de ani), antrenorul lui Newcastle, a dezvăluit într-o conferință de presă că a primit amenințări cu moartea, în mediul online.

Managerul echipei de pe locul 16 din Premier League a făcut referire și la arbitrul Mike Dean, care a fost și el amenințat în mediul online, și cere companiilor să ia măsuri mai dure împotriva celor care au un astfel de comportament.

„Social Media este o armă foarte puternică. Am fost și eu abuzat, am primit amenințări cu moartea.  Marile companii ar trebui să ia mai multe măsuri.  Când văd că un arbitru vrea să renunțe pentru că face o greșeală iar lumea îl amenință cu moartea este ridicol! Trebuie să limităm asta. Trebuie să oprim asta. Dacă există oameni vulnerabili, atunci este josnic să se întâmple asta. 

Am discutat cu familia despre situația lui Mike Dean, am trecut și eu prin asta. Este oribil! Trebuie oprit! Companiile trebuie să controleze situația mai bine”, a spus Steve Bruce.

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Chelsea contra lui Newcastle

Citește mai multe știri din Premier League:

Doi hoți au intrat peste fiica lui Carlo Ancelotti, în vila din Crosby

Suspect de serviciu! Mourinho îl acuză pe Bale că minte

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează