INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

ȚARA GALILOR // Gareth Bale are interzis la golf în cantonamentul de la EURO 2020

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2019 18:59

Șefii federației din Țara Galilor vor să-și protejeze vedeta, pe Gareth Bale.

Golful este marea sa pasiune. După calificarea cu Ungaria (2-0, a sărbătorit cu un steag galez pe care scria: "Wales, golf, Real. În această ordine".

Gareth Bale nu se va putea relaxa pe perioada CE 2020 mergând la golf. Federația galeză i-a interzis atacantului lui Real Madrid să practice acest sport în cantonamentul de la turneul final.

"Nu putem permite jucătorilor noștri să își pună în pericol sănătatea și condiția fizică jucând golf. Selecționerul Giggs știe clar că naționala trebuie să fie concentrată doar la fotbal. Sigur că nu se vor pregăti toată ziua, însă vom ține cont de toate detaliile", anunță președintele Jonathan Ford.

Marca, răspuns dur pentru Gareth Bale după gestul sfidător al galezului » Copertă-eveniment astăzi: „Lipsă de respect. Greșeală. Ingratitudine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează