INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Tensiune la Bayern Munchen: Robert Lewandowski și-a lovit un coleg! Ce s-a întâmplat după

Tensiune la Bayern Munchen: Robert Lewandowski și-a lovit un coleg
Tensiune la Bayern Munchen: Robert Lewandowski și-a lovit un coleg

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 09:10 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 10:43

BAYERN MUNCHEN. Robert Lewandowski (32 de ani, atacant) a intrat dur la Michael Cuisance (21 de ani, mijlocaș) la un antrenament, continuând să joace, deși tânărul coechipier a rămas întins pe gazon. L-a ignorat și când francezul a început să urle și să gesticuleze spre el.

Tensiunea e tot mai mare la Munchen. La o zi după înfrângerea cu Hoffenheim, 1-4, prima din 2020, jucătorii au avut o altercație la antrenament.

În timpul unui joc-școală, Robert Lewandowski a intrat dur la tânărul francez Michael Cuisance, 21 de ani, și l-a lăsat întins pe gazon, fără să-l privească măcar, susține Bild. Potrivit tabloidului german, golgeterul a continuat ședința de pregătire ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Și nici Hansi Flick nu s-a implicat.

BAYERN MUNCHEN. Insulte și pumni cu Coman

Când și-a revenit, Cuisance a început să urle și să gesticuleze spre Lewa, care l-a ignorat încă o dată. Polonezul s-a dus la el de-abia la sfârșitul antrenamentului, dar fără a-i cere scuze. L-a liniștit Flick. Tehnicianul l-a îmbrățișat pe Cuisance, plecând împreună spre vestiar.

Nu e prima oară când Lewandowski intră în conflict cu coechipierii. În aprilie 2019, s-a certat pe teren cu Coman, și insultele s-au transformat într-o repriză de box. În 2015, a fost la un pas de bătaie și cu Jerome Boateng, după un tackling necontrolat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Liverpool - Arsenal 3-1. Jurgen Klopp a răbufnit: „Unde ați văzut neglijență? Vorbiți despre alt meci?!”

Alt scandal la Barcelona » Ce a făcut jucătorul-problemă a doua zi după victoria cu Villarreal

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close