INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

UPDATE Thomas Tuchel a fost prezentat oficial de Chelsea

Thomas Tuchel FOTO IMAGO
Thomas Tuchel FOTO IMAGO

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 21:43 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 21:44

Neamțul Thomas Tuchel (47 de ani), fost la PSG, este noul antrenor al celor de la Chelsea, după ce Frank Lampard a fost demis.

UPDATE 26 ianuarie, 21:30 » Thomas Tuchel, noul antrenor de la Chelsea

Thomas Tuchel a fost prezentat oficial de Chelsea, iar acesta va fi primul antrenor german din istorie care va pregăti formația de pe Stamford Bridge. Tehnicianul va debuta în runda #20 din Premier League, împotriva celor de la Wolves. Chelsea se află pe locul 9 în campionat, la 6 puncte distanță de ultimul loc care asigură calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor, ocupat de West Ham United.

UPDATE 13:30 » Chelsea l-a demis pe Frank Lampard

Chelsea a emis un comunicat prin care anunță demiterea lui Frank Lampard.

„Rezultatele recente nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, lăsând clubul la mijlocul clasamentului. După lungi dezbateri, s-a luat decizia că este nevoie de o schimbare pentru a da clubului timp pentru a îmbunătăți rezultatele”, se arată în comunicatul clubului. 

Abramovich, nemulțumit de Lampard

Adus la formația londoneză în vara lui 2019, fostul mijlocaș al lui Chelsea, s-a despărțit azi de echipa de pe locul 9 din Premier League, anunță Sky Sports. Roman Abramovich a fost supărat din cauza rezultatelor slabe din campionat, în ciuda investițiilor din vară, și ar fi decis să-l înlocuiască pe Lampard.

84 de partidea antrenat Lampard La Chelsea. Înainte, el a pregătit-o pe Derby County

Lampard mai avea contract 17 luni la Chelsea

Lanțul de 17 partide fără înfrângere, din toamnă, a rămas o amintire efemeră. De la mijlocul lunii trecute, Chelsea a cedat „afară" cu Everton, Wolves, Arsenal și Leicester, pierzând și acasă cu Manchester City. Abramovich a găsit rapid și soluția înlocuirii antrenorului care mai avea contract până în iunie 2022 și primea un salariu anual de 4,5 milioane de euro.

124 de milioane €a cheltuit Abramovic cu compensațiile managerilor demiși din 2003 la Chelsea

Lampard la Chelsea 

  • 571 de zile
  • 84 de meciuri
  • 44 de victorii
  • 15 remize
  • 25 de eșecuri
  • Puncte/meci: 1,67

Thomas Tuchel, favorit să fie antrenorul lui Chelsea

Presa din Anglia notează că neamțul Thomas Tuchel va fi noul manager al londonezilor. Neamțul de 47 de ani e liber de la finalul lunii decembrie, când a fost demis de PSG. Acesta a mai antrenat la Augsbugr U19, Augsburg II, Mainz U19, Mainz și Borussia Dortmund.

29 de puncteare Chelsea în Premier League (19 etape), cu 5 mai puțin ca Liverpool, echipa de pe locul 4, ultimul care duce în Champions League

247.000.000 de euroa cheltuit Chelsea pe transferuri în această vară: Havretz (80 de milioane), Werner (53), Chilwell (50), Ziyech (40), Mendy (24)

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Chelsea contra lui Arsenal

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Unul dintre fotbaliștii de culoare care l-au apărat pe Sebastian Colțescu dezvăluie: „Am fost insultat de negri pentru că nu l-am acuzat imediat de rasism”

Pep Guardiola s-a împăcat cu ideea că va pierde un jucător: „Sunt sigur că va pleca”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
hotcocoa
hotcocoa  •  25 Ianuarie 2021, 23:00

Oh uau! *** asta care urla la Klopp ca e un zero si nu a castigat nimic a fost dat afara?! Iote cine e zero amu' old chap

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  25 Ianuarie 2021, 21:48
Postat de dora pe 25 Ianuarie 2021, 14:54

Mare antrenor si Tuchel ăsta. Problema celor de la Chelsea este că au un lot destul de slăbuț...

Bai, daca Chelsea are un lot destul de slabut, atunci tu GARANTAT , habar nu ai de fotbal !Are lot de primele 4 in Premier League , garantat !

publicer
publicer  •  25 Ianuarie 2021, 17:21

Dan Petrescu era solutia.... dar s a grabit sa semneze cu turcii))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează