INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea, ironizată după transferul lui Enzo Fernandez: „Nu e Casemiro, echipa e stoarsă de bani”

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2023 12:24 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 12:38

Fostul fotbalist englez Danny Murphy îi atrage atenția lui Todd Boehly, patronul lui Chelsea care a cheltuit 611,5 milioane în mercato în acest sezon, 121 de milioane numai pentru mijlocașul argentinianul Enzo Fernandez.

Transferul iernii. Enzo Fernández, 22 de ani, campion mondial cu Argentina și ales cel mai valoros tânăr jucător la CM 2022, a semnat cu Chelsea, care i-a plătit Benficăi 121 de milioane de euro. De peste opt ori mai mult decât achitase clubul lusitan în vară, când îl luase de la River Plate.

S-a aflat cât lipsește Kylian Mbappe. Ratează un meci crucial
FRANȚA
S-a aflat cât lipsește Kylian Mbappe. Ratează un meci crucial

„Enzo Fernandez e decent, dar nu de 100 de milioane”

În Anglia, deja sunt voci care contestă această tranzacție. Fost jucător la Liverpool, actual analist, Danny Murphy îl critică pe Todd Boehly pentru modul cum investește.

Patronul lui Chelsea a cheltuit 611,5 milioane de euro în acest sezon în mercato, 329,5 numai în ianuarie. Primul club, de departe, în ambele perioade de transferuri. Și nu îl vede nici pe Enzo atât de bun.

„Chelsea ia jucători la suprapreț. Chiar și așa, încă nu-i văd pe cei mai mulți titulari ai lor apropiindu-se de nivelul lui Man. City”, a declarat Murphy la postul de radio talkSPORT. „L-am văzut pe Fernández și e decent. Un mijlocaș tânăr, bun, tenace, curajos, dar nu un fotbalist de peste 100 de milioane. Nu e Casemiro, nu e Rodri”.

„Plătesc sume exagerate”

Murphy le-a atras atenția londonezilor: „Plătesc sume exagerate. Cluburile îi văd apropiindu-se pe cei de la Chelsea și îi storc de bani".

Kylian Mbappe i-a speriat pe cei de la PSG. Anunțul antrenorului

Ionuț Radu, învins de 3 ori în Monaco - Auxerre. Ce note i-au dat francezii

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează