INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Christian Atsu a fost găsit! Care e starea fotbalistului după ce a fost prins sub dărâmături

Christian Atsu
Christian Atsu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2023 08:36 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 16:53

Atacantul Christian Atsu, dat dispărut după cutremurele din Turcia, a fost găsit în viață de autorități.

  • Primul cutremur de 7,8 grade pe scara Richter a avut loc luni dimineața, la ora 04:17, la adâncimea de 17,9 de kilometri, în partea de sud a țării, în provincia Gaziantep.
  • Al doilea seism de peste 7 grade s-a produs la o distanță de circa 100 de kilometri de epicentrul primului, la ora 13:25

După ce luni, internaționalul ghanez de la Hatayaspor a fost dat dispărut de oficialii echipei sale, împreună cu directorul sportiv al clubului, A Bola scrie că jucătorul de 31 de ani a fost găsit sub dărâmături.

Christian Atsu, găsit după cutremurul din Turcia

Presa din Portugalia notează că jucătorul care a mai trecut pe la Chelsea, Porto, Malaga, Newcastle sau Everton a fost dus la spital. Acesta are răni la picorul drept, dar și dificultăți respiratorii.

„Christian Atsu a fost scos de sub dărâmături. Are câteva răni Directorul nostru sportiv, Taner Savut, este, din păcate, încă sub dărâmături. Clubul nostru este profund afectat”, a spus ofițerul de presă al clubului. 

Christian Atsu a fost găsit! Care e starea fotbalistului după ce a fost prins sub dărâmături
Christian Atsu

Alți doi jucători au fost găsiți

Mundo Deportivo notează că Onur Ergun (mijlocaș defensiv, 30 de ani) și Burak Oksuz (fundaș central, 27) au fost și ei găsiți, în timp ce  Kerim Alici (fundaș dreapta, 25 de ani) a ieșit singur de sub dărâmături.

Seismul, provocat de falia estică

Turcia, una dintre zonele seismice cele mai active ale globului. Țara e traversată de falia nordică, până în Istanbul, cutremurele din această zonă fiind declanșate de ciocnirea cu placa euroasiatică de la nord. 

Seismul de ieri a fost însă provocat de falia estică, la granița dintre plăcile tectonice anatoliană și arabică. Epicentrul a fost la Kahramanmaraș, lângă Gaziantep

Christian Atsu a fost găsit! Care e starea fotbalistului după ce a fost prins sub dărâmături

Citește și: 

Gabriel Torje, mesaj după cutremurele din Turcia: „ Sunt foarte multe decese și foarte mulți oameni dispăruți. Mă bucur că Maxim nu a fost acolo”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Februarie 2023, 13:45

Minune!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează