INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO Un club de fotbal și-a schimbat denumirea în „Flat Earth FC”, deoarece patronul crede că Pământul este plat

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 14:21

Clubul de fotbal Jostles Balompie din Spania și-a schimbat oficial numele în „Flat Earth FC”, asta doar pentru că proprietarul ei se numără printre cei care cred că Pământul este plat.

Javi Poves, propietarul clubului din Liga a 4-a iberică, și-a motivat decizia. „Suntem un club profesionist de fotbal din a patra ligă spaniolă și ne-am născut ca să unim vocea milioanelor de adepți care cred că Pământul este plat și caută răspunsuri”, a declarat el, conform mirrror.co.uk.

Spaniolul a mai afirmat că a recurs la această metodă pentru a mediatiza teoria pământului plat.

„Fotbalul este cel mai popular sport și are cel mai mare impact oriunde în lume. Schimbând numele echipei este cea mai bună metodă de a ne asigura o prezență constantă în media. Va fi primul club profesionist dedicat unei cauze și unei idei, fără să aibă o locație specifică”, a spus Javi.

javi poves +2 FOTO

*Javi Poves, patronul echipei „ Flat Earth FC

Primele ironii

Dacă adepții teoriei au salutat apariția acestui club și îl consideră „un ajutor pentru omenire”, în schimb microbiștii au dat drumul la ironii.

Două dintre reacțiile suporterilor: „Oare echipa va juca cu mingi sferice sau cu discuri rotunde în următorul sezon?” și „Mult noroc la repunerea mingii în joc după ce va ajunge peste margine”.

Teoria Pământului Plat este una dintre cele mai populare teorii conspiraționiste și are numeroși adepți pe rețelele de socializare.

Citește și:

VIDEO+FOTO Fernanda Colombo, arbitra din Brazilia devenită celebră pentru un gest amuzant, dezvăluie o oroare: „Mi-a propus 7.000 de dolari să mă întâlnesc cu un client”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
dumiwow
dumiwow  •  18 Iulie 2019, 11:29
Postat de paiazze pe 16 Iulie 2019, 12:27

@dumiwow - Nici nu ma mira ca un *** ca tine (o dovedesc postarile tale, nu e o jignire, ci un fapt) o da si pe religie, si pe pamant plat. Asemenea idei nu se pot hrani decat cu creierul la fel de plat al unor oameni cu minte putina si foarte usor influentabili.

"paiazze" se pare ca calificarea ta este ignoranta si batjocura,dar poate asa reusesti tu cel mai bine sa te exprimi si in viata personala. Sau poate esti genul de persoana care toata viata lui a urmat doar ce spuneau cei din jurul tau si nu ai putut sa iti folosesti prorpia minte sa iti urmezi si ideiile proprii si de ce nu SA ITI PUI INTREBARI. Uite arunca o privire aici si incepe sa si verifici sa vezi ca simturile tale zic altceva de ceea ce zic altii: https://www.youtube.com/watch?v=g5DXo1rhUtw&t=3641s

paiazze
paiazze  •  16 Iulie 2019, 12:27
Postat de dumiwow pe 08 Iulie 2019, 14:16

La fel de bine poti face si tu un experiment sa vezi ce zice ala acolo. Te duci intr-o cladire cu un hol lung. Din capatul holului daca te uiti in celalalt vei vedea ca tavanul se apropie de podea. Cu aceasta ideea analizeaza si ei forma pamantului. Nu se apropie nici un cer de paman ci asa percepe ochiul uman,dar asta nu inseamna ca si cladirea are alta forma din cauza perceptiei ochiului. Minte multa nu iti trebuie sa intelegi realitatea ca aia o dau pe fanteziile lor.

@dumiwow - Nici nu ma mira ca un *** ca tine (o dovedesc postarile tale, nu e o jignire, ci un fapt) o da si pe religie, si pe pamant plat. Asemenea idei nu se pot hrani decat cu creierul la fel de plat al unor oameni cu minte putina si foarte usor influentabili.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumiwow
dumiwow  •  12 Iulie 2019, 11:35
Postat de alexpescaru pe 10 Iulie 2019, 14:36

Semnele de întrebare nu îmi aparțin. Am vrut să pun emoticoane dar pe site-ul ăsta nu se poate...

Stai linistit Alexei ca la urma urmei nu stiu sincer de ce se contreaza oamenii asa mult pe aceasta idee. Pentru ca avem destule pe cap in viata noastra si pe noi ne doare capul cum este pamantul ??? :)) Mai bine ne vedem la o partida de pescuit sa ne relaxam si sa lasam pamantul acolo unde a fost este si va fi dupa noi. :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează