INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Un club din MLS oferă 16,5 milioane de dolari pentru un fost internațional cu peste 100 de selecții! Ce salariu ar putea primi

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 14:45

După un prânz, la începutul acestei luni, cu antrenorul celor de la Chicago Fire, Veliko Paunovic, au apărut primele zvonuri legate de un eventual transfer al lui Bastian Schweinsteiger la formația din Major League Soccer .

Ele au prins contur odată cu apariția pe masa celor de la Manchester United a unei oferte de 16, 5 milioane de dolari, conform Fox Sports, pentru a-l achiziționa pe mijlocașul defensiv care, oricum, nu intră în vederile lui Jose Mourinho.

Fotbalistul german ar urma să primească 5,5 milioane de dolari în trei sezoane, suma propulsându-l în partea de sus a celor mai bine plătiți fotbaliști din liga americană.

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani, a fost adus pe Old Traford de la Bayern Munchen, în iulie 2015, pentru 14,4 milioane de lire sterline. El a bifat 31 de prezențe pentru Red Devils, ultima datând din martie, sub managementul lui Van Gaal, 1-0 cu City.

Bastian Scweinsteiger a jucat 12 ani în naționala Germaniei, între 2004 și 2016, and 120 de selcții și 24 de goluri.

sursa: foxsports.com, goal.com, bbc.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează