INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un fan al lui Dynamo Dresda a căzut de la 6 metri şi e în stare gravă!

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 11:41

Un suporter al lui Dynamo Dresda s-a suit pe un zid de la peluza inaugurată chiar vineri de cei de la Darmstadt, în egalul 0-0 de ieri, în 2.Bundesliga. Un elicopter a aterizat pe gazon, după meci, şi l-a dus la spital cu leziuni multiple.

Incident grav la finalul meciului din 2. Bundesliga, Darmstadt - Dynamo Dresda 0-0. Un bărbat de 36 de ani, susţinător al oaspeţilor, a căzut în gol de la şase metri şi a suferit leziuni care îi pun în pericol viaţa! 

Sfidând şi anunţurile repetate ale crainicului stadionului de a nu se urca pe zidul de la peluza inaugurată chiar vineri seară, fanul s-a prăbuşit şi a fost nevoie de intervenţia unui elicopter, aterizat pe teren aproape de un colţ. A fost luat cu targa şi, după ce medicii l-au stabilizat în ambulanţă, a ajuns la spital în stare gravă, anunţă Bild. 

„Suntem alături de el”

Circumstanţele în care s-a produs tragicul accident nu sunt clare, însă suporterii din Dresda au escaladat în mod constant acel zid, în ciuda pericolului şi avertizărilor. „Sperăm să nu fie grav, ne rugăm pentru viaţa lui. Ţin să le mulţumesc fanilor noştri pentru comportamentul calm din timpul operaţiunii de salvare”, a declarat directorul comercial al lui Dynamo, Michael Born. 

Şi antrenorul Cristian Fiel şi-a arătat îngrijorarea: „Nu ştiu exact ceea ce s-a întâmplat, dar am aflat că un suporter al nostru e la spital. Suntem cu toţii alături de el”. 

938 de locuriare noua peluză construită pe Böllenfalltorstadions. Toate biletele au fost vândute acolo pentru meciul cu Dynamo Dresda

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează