INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Un fost campion mondial revine la 39 de ani, în liga a patra!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 11:49

Lúcio, fostul coleg al lui Chivu în Interul ”Tripletei”, nu mai juca de doi ani, dar a semnat cu Gama, un modest club carioca, unde va fi plătit de un sponsor adus special.

105 selecții și 4 goluriare Lúcio în "naționala" Braziliei, cu care a cucerit titlul mondial în 2002 și două Cupe ale Confederațiilor (2005, 2009)

Despre Lúcio se știa că a jucat ultima oară în Superliga Indiei. Un singur sezon, ca "marquee player", la Goa și 19 partide bifate, după care a dispărut din peisaj. Numai că fundașul brazilian s-a reapucat de fotbal și va evolua la un modest club din liga a patra a țării sale natale. La 39 de ani și 7 luni, a semnat cu SE do Gama.

15 trofeea cucerit fundașul brazilian cu Bayern, Inter și Juventus, între care o Ligă și Mondialul Cluburilor

Gama Do. De jos!

Fost campion mondial în 2002 și coleg al lui Chivu, în formidabila echipă a Interului care a cucerit "Tripla" în 2010, Lúcio va fi plătit cu ajutorul GoalManange, o societate de consultanță, devenită nou sponsor la echipa fostă câștigătoare a Seriei B braziliene în 1998 și de 10 ori campioană districtuală. Gama devine al șaselea club din Țara Cafelei pentru care va juca, după Planaltina, Guará, Internacional, São Paulo și Palmeiras.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează