INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Unicat Athletic Bilbao » Moment inedit în istoria fotbalului

Athletic Bilbao FOTO Imago
Athletic Bilbao FOTO Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 15:54 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 15:54

Athletic Bilbao va juca încă două meciuri pentru trofeu în Spania, după Supercupa câștigată cu Barcelona în luna ianuarie. În aprilie, bascii vor disputa ultimul act al Cupei Regelui din 2020 și din 2021.

Bilbao va intra în istoria fotbalului spaniol, după victoria (2-1 după prelungiri) din returul cu Levante. Echipa bască s-a calificat în finala Cupei Regelui, unde o va înfrunta pe Barcelona, pe 17 aprilie. Numai cu două săptămâni mai devreme, Athletic are de disputat și ultimul act al ediției trecute a competiției, derby-ul cu Real Sociedad, amânat din cauza pandemiei în vara trecută!

Athletic Bilbao, trei finale în 2021

În total, trupa lui Marcelino va bifa trei finale pentru trofeu în Spania de la începutul anului 2021, pe prima câștigând-o deja, Supercupa Spaniei, tot împotriva trupei de pe Camp Nou, 3-2 pe 17 ianuarie la Sevilla.

Bilbao și Sociedad au vrut să joace cu spectatori

Finala Cupei Spaniei, Real Sociedad - Athletic Bilbao, din sezonul 2019/20, a fost amânată oficial pentru următorul sezon, cele două formații alegând să aștepte până când va fi posibil să se joace cu spectatori în tribune. Din cauza situației din cauza situației epidemiologice din Spania, partida se va disputa fără spectatori, chiar dacă a fost amânată cu un an.

VIDEO. Barcelona a câștigat ultima finală de Copa del Rey disputată împotriva lui Athletic Bilbao

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona pregătește transferul care să-l facă pe Messi să rămână! Pe cine vrea să transfere unul dintre candidații la președinție

Liverpool nu se regăsește în Premier League! Bornă rușinoasă atinsă pentru prima dată în istorie după înfrângerea cu Chelsea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează