INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Upgrade! » George Pușcaș poate face pasul spre o echipă mai puternică

Pușcaș n-a reușit să înscrie niciun gol în Serie A, în tricoul Interului // FOTO Guliver/GettyImages
Pușcaș n-a reușit să înscrie niciun gol în Serie A, în tricoul Interului // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

George Pușcaș, 20 de ani, e dorit de sarzi, în cadrul unui schimb de jucători cu Benevento (D2) ce ar urma să se parafeze mâine.

George Pușcaș e pe punctul de a se întoarce în Serie A. Împrumutat de Inter lui Benevento (D2), atacantul de 20 de ani le-a plăcut celor de la Cagliari, locul 11 în Serie A, care au nevoie de un vârf veritabil și sunt gata să-l dea la schimb pe Niccolo Giannetti. Potrivit site-ului calciomercatoweb, mutarea se va face mâine.

Românul e proprietatea lui Inter, care l-a împrumutat în 2013 de la Liberty Oradea, cumpărându-l definitiv un an mai târziu. Însă la nerazzurri a strălucit doar la Primavera.

La echipa mare, în returul sezonului 2014-2015, a bifat 7 apariții, într-adevăr, dar vara, când s-a tras linie, conducătorii clubului au decis că e mai bine să-l împrumute. Un sezon lui Bari (2015-2016), iar din iulie 2016 la Benevento.

2goluri a marcat Pușcaș în 11 partide jucate în acest sezon la Benevento, în Serie B

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Ianuarie 2017, 09:19

...tot e mai bun decat iamis Hagi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează