INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Dezvăluirile lui Mutu despre „Cazul Cocaina”: „M-am văzut cu Mourinho. A fost o lecție pentru mine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 20:21

Adrian Mutu, fostul mare fotbalist român, a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, programată miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, și a dezvăluit de ce și-a vândut casa din Miami după scandalul de la Chelsea.

„Nu cred că Mourinho m-a pândit. Atunci și mult timp după l-am bănuit și am dat crezare anumitor voci din diverse anturaje. Că el ar fi făcut acest lucru intenționat. Acum sunt antrenor și mă face să cred că nu el. Trebuie să fii nebun ca antrenor să faci asta. Eu îmi aduc aminte că Mourinho când a venit mi-a spus că vrea să facă Chelsea în jurul meu. 

Într-o lună era nebun dacă mă dădea afară. E un episod de care se vorbește de 17 ani. A fost o lecție. Vorbesc cu Mourinho, m-am și văzut cu el, nu e niciun fel de problemă. A fost doar vina mea și atât. Nu știu dacă am fost singurul... N-am de unde să știu!”, a spus Mutu.

URMĂREȘTE AICI INTREGRAL EMISIUNEA CU ADRIAN MUTU

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
zorrozabal
zorrozabal  •  17 Octombrie 2019, 09:38

Mutu zice ca acum e antrenor!Adica trebuie sa-si tina gura ca sa-si gaseasca angajamente!In ce priveste "cazul cocaina",acolo a fost razbunarea mafiotului Giovani Becali- care l-a amenintat public ca o sa-l"faca"-pentru ca a rupt contractul de impresariat cu firma lui,optand pentru un contract cu faimosul Moggi!Iar Giovani se batea pe burta cu Maurinho-care l-a vizitat si in Romania!Fine primo tempo!Exact in zilele alea o gagica -una Diana Munteanu care era"vedeta"de televiziune-s-a dus la Mutu,la Londra!Si exact in zilele alea,Maurinho a cerut testul pentru Mutu,care... a fost depistat pozitiv!In continuare a intrat in scena Gica Popescu-care era asociat cu Giovani-care l-a convins pe Mutu sa...recunoasca si sa-si puna cenusa in cap!Dar nici Moggi nu era un mafiot oarecare!Mutu a primit doar 7(sapte)luni de suspendare si s-a transferat la...Juventus!

mrtweaks
mrtweaks  •  17 Octombrie 2019, 09:20
Postat de bigbolo pe 17 Octombrie 2019, 09:10

Vezi de viata ta, ca ai destule probleme, *** grija lui Mutu. Valabil pentru toti lătrăii.

Unii au grija lui Mutu, tu ai grija celor care au grija lui Mutu. What a big boy :)) . Ia un pulover si mergi la culcare daca te supara adevaru.

bigbolo
bigbolo  •  17 Octombrie 2019, 09:10
Postat de deusdat pe 16 Octombrie 2019, 23:41

Ce șansă a avut Mutu și cum și-a bătut joc de ea!

Vezi de viata ta, ca ai destule probleme, *** grija lui Mutu. Valabil pentru toti lătrăii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează