INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

VIDEO+FOTO Imagini spectaculoase de la lansarea „Uniforia”, mingea oficială EURO 2020 » Kepa, Kante și Batshuayi au jonglat cu balonul + Pe minge scrie „Bucharest”

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 03:37

Miercuri seară, la Londra, a avut loc lansarea oficială a mingii cu care se va juca la turneul final din vara viitoare. 

La eveniment au participat mai mulți sportivi cunoscuți, printre care N’Golo Kante, Michy Batshuayi, Kepa Arrizabalaga, Moise Kean, Lauren James și Katie Zelem, alături de fostul mare fotbalist englez Ian Wright (al doilea marcator all time al lui Arsenal, după Thierry Henry).

Prezentarea a fost una specială, cu numărătoare inversă și jocuri de lumini care au dezvăluit starurile de mai sus pe un teren format din toate suprafețele pe care se joacă fotbal în lume, de la iarbă și asfalt la beton și nisip.

De asemenea, au fost concepute standuri pentru fiecare balon de la CE de până acum, postere uriașe cu jucători de actualitate și din trecutul glorios al turneului și workshop-uri tematice.

Denumită astfel ca un joc de cuvinte între unitate și euforie, mingea „Uniforia” are înscrise toate orașele în care se joacă meciuri anul viitor și coordonatele GPS ale stadioanelor respective, inclusiv Bucureștiul și coordonatele Arenei Naționale!

VIDEO+FOTO Imagini spectaculoase de la lansarea „Uniforia”, mingea oficială EURO 2020 » Kepa, Kante și Batshuayi au jonglat cu balonul + Pe minge scrie „Bucharest”

UEFA EURO 2020 va avea loc în 12 țări, iar meciurile se vor disputa în 12 orașe gazdă - București, Londra, Glasgow, Dublin, Bilbao, Amsterdam, Copenhaga, Sankt Petersburg, Munchen, Budapesta, Roma și Baku, în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

FOTO + VIDEO S-a lansat mingea oficială EURO 2020 - „Uniforia” » Interviu EXCLUSIV cu designerul adidas Ben Herath: „Mingea are coordonatele GPS ale stadioanelor pe care se va juca”

Deplasarea la Londra a fost organizată de adidas

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează