INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - URUGUAY 2-2

VIDEO // Leo Messi, scandal cu Edinson Cavani: „Hai să ne batem!”

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 12:33

Argentina și Uruguay au terminat la egalitate, 2-2, într-un meci amical disputat în Israel. Lionel nu mai lasă pe nimeni să-i atace echipa. Reacționează imediat. „Oricând vrei”, i-a transmis lui Edinson Cavani, cu care a avut un scandal.

După patru luni de pauză, timp în care Argentina a disputat cinci amicale, Leo Messi a jucat din nou la naționala albiceleste. Și a arătat la fel ca în iulie, la Copa America, atunci când a protestat vehement împotriva CONMEBOL, acuzând confederația sud-americană de corupție și de faptul că a făcut totul pentru a ajuta Brazilia să câștige trofeul. 

Căpitanul nu mai lasă pe nimeni să atace echipa sa. Pe el sau pe coechipierii lui. Reacționează dur, indiferent de numele adversarului.

Mesaj pentru Tite: „Taci!”

Vineri, la testul cu Brazilia (1-0) de la Riad, selecționerul auriverde a urlat la arbitru, cerându-i să-i dea cartonaș galben lui Messi. "Taci!", i-a strigat argentinianul, cu degetul la gură. "Taci!".

Luni, încă un amical, 2-2 cu Uruguay. Nici la Tel Aviv nu a fost liniște. La un moment dat, înaintea pauzei, descrie Olé, tonul schimbului de cuvinte dintre Messi și Cavani a crescut amenințător, după un fault făcut de Vecino asupra lui Leo. I-a despărțit Diego Godín, a intervenit și Luis Suárez, încercând să-l calmeze pe coechipierul de la Barcelona, dar ei au continuat să se certe. „Hai să ne batem!”, l-a provocat uruguayanul. „Oricând vrei”, i-a răspuns Messi.

14 centrimetrie diferența de înâlțime dintre Edinson Cavani (1,84) și Leo Messi (1,7)

Pe teren, căpitanul a fost extraordinar. Assist și gol, după ce marcase și în fața Braziliei

Citește și:

Culisele demiterii uluitoare a lui Roberto Moreno, selecționerul Spaniei: „S-a simțit trădat” » Iker Casillas protestează: „Suntem o glumă de țară!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
legalos23
legalos23  •  19 Noiembrie 2019, 19:32

Asta ai înțeles din știre, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  19 Noiembrie 2019, 17:06

Mare zmardoi puricele de Messi:))Ma mir ca nu la batut si pe Ibrahimovic cand evolua la Barcelona:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează