INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Villarreal - Real Madrid 1-1 » Real continuă să piardă puncte în regiunea valenciană. Cum arată clasamentul ACUM

Villarreal - Real Madrid, etapa #10 La Liga // foto: Guliver/gettyimages +11   FOTO
Villarreal - Real Madrid, etapa #10 La Liga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 17:13 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 19:27

Villarreal și Real Madrid au remizat pe „Estadio de la Ceramica”, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa #10 din La Liga.

Rezultatele și programul etapei #10 din La Liga pot fi văzute AICI

Fără șapte jucători, inclusiv trei oameni esențiali în fiecare linie, Ramos, Casemiro și Benzema, campioana a condus încă din start, dar putea pierde în final în fața unei echipe în formă, locul 2 în LaLiga.

La 13 zile după 1-4 cu Valencia în deplasare (al doilea eșec în acest campionat), Real Madrid a revenit astăzi în regiunea valenciană, având un meci și mai dificil. Cu Villarreal, locul 2 în LaLiga. Și ce suferință!

Zinedine Zidane era într-o situație delicată, mai ales acum, cu atâtea absențe în lot. Fără Benzema, nerefăcut după accidentarea contra Valenciei, atacul primea o lovitură puternică. La fel, faza defensivă, lipsită de căpitanul Sergio Ramos (leziune la coapsă la 6-0 cu Germania, în Liga Națiunilor) și de "închizătorul" Casemiro, încă în convalescență după infecția cu coronavirus. În afara lor, mai lipseau Valverde, Odriozola (accidentați), Jovici (depistat pozitiv la întoarcerea de la naționala Serbiei) și Militao, care își revine și el după COVID-19.

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Reuters
+7 FOTO

Cele trei schimbări simultane care au dat elan gazdelor

Fără șapte jucători, trei esențiali în mecanismul blanco, campioana a deschis scorul chiar din primele minute. Mariano Diaz, 0-1 (2). A sperat Zidane să câștige primul meci în LaLiga după trei săptămâni, dar ultima jumătate de oră i-a aparținut clar lui Villarreal.

În minutul 61, antrenorul Unai Emery a fost inspirat, făcând trei schimbări simultane: au intrat Chukwueze (în locul lui Bacca), Yeremi Pino (Pedraza) și Estupiñán (Trigueros). Dintr-o dată, "submarinul galben" a asediat cuirasatul alb, lovindu-l din toate părțile.

Villarreal a reușit să egaleze din penalty, Gerard Moreno (76), și nu a câștigat doar pentru că Real îl are în poartă pe Courtois. Belgianul și-a salvat încă o dată echipa.

Pentru Madrid, urmează un meci extrem de greu și de important în Champions League. La Milano, cu Inter. 

Clasament La Liga:

Villarreal - Real Madrid 1-1

Villarreal - Real Madrid, echipe de start

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Nacho, Varane, Mendy - Modric, Kroos, Odegaard - Vazquez, Mariano, Hazard
Rezerve: Lunin, Altube, Aranda, Chust, Isco, Asensio, Marcelo, Vinicius jr., Rodrygo
Antrenor: Zinedine Zidane

Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Albiol, P. Torres, Alfonso Pedraza - Parejo, Iborra, Trigueros - Moreno, Bacca, Gomez
Rezerve: Rulli, Pino, Pena, F. Nino, Mori, Foyth, Kubo, Estupinan, J. Costa, Coquelin, Chukwueze, Baena
Antrenor: Unai Emery

Citește următoarele știri din La Liga:

Un mare jucător al lui Atletico Madrid crede că Griezmann a făcut greșeala carierei: „Aici, era un zeu. La Barcelona, poate fi doar un prinț”

Liga spaniolă ia o decizie drastică » Real Madrid poate cheltui mai mult decât Barcelona și dublu față de Atletico!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
223102608702428
Serge Sand  •  21 Noiembrie 2020, 17:58

Vă pare rău, este?! După titlul de *** al articolului. Ghinion

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează