INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Weekend EXPLOZIV! Ce prime vor încasa jucătorii și antrenorul dacă Borussia Dortmund câștigă titlul

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 19:01 / Actualizat joi, 25 mai 2023 19:01

Jucătorii reprezentativi ai Borussiei Dortmund au negociat cu conducerea clubului o primă totală de 6 milioane de euro în cazul unui triumf, sâmbătă, în Bundesliga. Antrenorul Edin Terzic va încasa un milion de euro.

Borussia Dortmund sau Bayern? Sâmbătă se dă titlul în Bundesliga, iar galben-negrii sunt favoriți. Au două puncte în fața campioanei precedentelor 10 ediții și joacă acasă cu Mainz, în timp ce marea rivală din sud se deplasează la Koln.

Viața în deșert: Reportaj în Arabia Saudită, pe urmele antrenorilor români » Progresul de la „antrenează cămile
REPORTAJ GSP
Viața în deșert: Reportaj în Arabia Saudită, pe urmele antrenorilor români » Progresul de la „antrenează cămile" la „are meci cu Ronaldo"

Borussia Dortmund va lua dublul primei din 2012

Dacă triumfă, jucătorii Borussiei vor încasa o primă totală cifrată la 6 milioane de euro. Dublul celei din 2012, când la Dortmund s-a sărbătorit ultima oară câștigarea campionatului. 

Cuantumul a fost negociat de conducerea clubului cu cei mai reprezentativi jucători, Marco Reus, Mats Hummel, Jude Bellingham, Emre Can și Niklas Süle, iar banii vor fi împărțiți în funcție de contribuția fiecărui component al lotului, a se citi numărul de meciuri disputate.

Potrivit tabloidului Bild, antrenorul Edin Terzic va primi un bonus de aproximativ un milion de euro: "Sezonul se va încheia în câteva zile. Apoi, băieții, care cu toții câștigă bani frumoși, își vor putea cumpăra orice: următoarea mașină, următoarea casă, următoarea vacanță. Dar mai întâi trebuie să câștigăm titlul. Acest moment nu-l poți cumpăra!".  

Citește și: 

Ce se întâmplă cu Moruțan » Galatasaray a refuzat ultima ofertă pentru fotbalistul dorit și de FCSB

După Cupa Italiei, Inter o provoacă pe City: „Mai vrem o cupă” » Atacă trofeul Ligii Campionilor cu doi specialiști în finale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează