INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zlatan Ibrahimovic, cucerit de un documentar cu Maradona: „Ar fi minunat să repet ce a făcut Diego la Napoli” » Carlo Ancelotti: „O să-l sun în seara asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 11:06

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), fotbalistul lui LA Galaxy, a spus într-un interviu că ar dori să-și continue cariera în Italia, iar declarațiile sale duc spre varianta Napoli.

Ibrahimovic pare să se fi săturat de aventura din America, la La Galaxy, iar o revenire în Serie A este atractivă pentru atacantul suedez.

„Acum am 38 de ani, dar mai dau 20 de goluri. Voi analiza cu calm. Am petrecut o perioadă minunată la Los Angeles, dar pentru a continua am nevoie de provocări. Știți, Italia este a doua mea casă, am atâtea amintiri acolo.

Recent, am văzut un documentar despre Maradona care m-a izbit. Ar fi minunat să repet ce a făcut Diego la Napoli, acea dragoste superbă pe care a avut-o din partea orașului. Nu spun că voi merge acolo, spun doar că ar fi o provocare. San Paolo ar fi plin... Mai e și Ancelotti acolo, un antrenor pe care îl respect”, a declarat Zlatan pentru Gazzetta dello Sport.

„Voi asculta toate propunerile, dar dacă voi veni, voi veni să dau totul. Nu sunt un animal de la zoo pe care oamenii vin să îl admire. Știți ce mi-a spus Mihajlovic? «Vino aici, ceilalți vor alerga pentru tine. Tu trebuie doar să te gândești cum să o bagi în ațe». Mi-e prieten, și dacă voi alege Bologna, o voi face doar pentru el”
Zlatan Ibrahimovic

„O SĂ-L SUN ÎN SEARA ASTA”

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Napoi, a fost entuziasmat atunci când a citit afirmațiile făcute de Zlatan și a declarat că o să-l contacteze imediat pe „Ibra” pentru un posibil transfer pe „San Paolo”: „O să îl sun în seara asta şi o să îi spun că îl aşteptăm. Mâine, după ce vorbesc cu el, vă spun cum a decurs. Desigur că l-aş lua pe Ibrahimovic. Ar trebui să vină cu o mică reducere, poate chiar gratis”.

Ibrahimovic și Ancelotti au colaborat la Paris Saint-Germain în perioada iulie 2012 - iunie 2013.

  • Documentarul „Diego Maradona” are 2 ore și 10 minute și a fost regizat de britanicul Asif Kapadia. Conține imagini nemaivăzute cu legendarul fotbalist argentinian și a avut premiera la Cannes 2019. A strâns 2,2 milioane de dolari la box office, la nivel mondial, și este extrem de apreciat.

52 de goluriși 14 pase decisive a reușit Ibrahimovic pentru LA Galaxy, în 56 de meciuri oficiale

9 trofeea cucerit Zlatan Ibrahimovic în Italia: 4 campionate (3 alături de Inter, 1 în tricoul lui AC Milan) și 5 supercupe (4 pentru Inter, 1 cu AC Milan)

VEZI ȘI:

VIDEO 701 and counting » Cristiano Ronaldo, încă un gol pentru Juventus » Portughezul, premiat înainte de meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  20 Octombrie 2019, 11:26

Omul asta chiar crede ca o sa joace pana la 50 de ani?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close