INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Zlatan Ibrahimovic revine în Europa » S-a înțeles cu AC Milan: „Ai nevoie de asemenea fotbaliști!”

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 09:18

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) s-a înțeles cu AC Milan, a anunțat președintele MLS. A jucat cinci sezoane lângă Dom: două în rossonero, trei în nerazzurro.

Are 38 de ani, dar vrea să continue. Și nu oriunde, la cel mai înalt nivel. în Serie A. Zlatan Ibrahimovici e fotbalistul fără vârstă. 

Pe 31 decembrie, suedezul încheie contractul cu LA Galaxy și nu mai rămâne în MLS. Anunțul a fost făcut chiar de președintele ligii americane, care a dezvăluit și viitoarea destinație a atacantului. Un oraș pe care scandinavul îl cunoaște atât de bine. Acolo a jucat cel mai mult. 

„Zlatan e un personaj interesant, mă ține mereu în alertă. Ai nevoie de asemenea fotbaliști, cum s-a întâmplat și cu Beckham, în trecut”, a declarat Don Garber la ESPN. A depășit aproape toate recordurile  cu golurile sale în numai doi ani. Sunt bucuros că l-am avut aici". Completând: „Acum, tocmai a fost luat de Milan”.

Ibra a evoluat cinci sezoane în capitala Lombardiei. Trei la Inter (2006-2009) și două la Milan (2010-2012). 

56 de goluria marcat Ibrahimovici în 85 de meciuri la Milan între 2010 și 2012

2este numărul trofeelor cucerite de Zlatan în rossonero: titlul și Supercupa Italiei

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - RENNES // CALCULE Finală de calificare pe Olimpico sau „omenie” cu Celtic în ultima etapă? 3 scenarii posibile pentru campioană

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
alexzece
alexzece  •  08 Noiembrie 2019, 17:33
Postat de spartcapus pe 08 Noiembrie 2019, 10:42

Ai inceput sa te prinzi si tu cum sta treaba cu presa si televiziunea in tara asta! Astia ar vinde-o si pe ma-sa pentru un punct de rating! Nu conteaza ca mediatizeaza puscariasi, infractori, sau cluburi ce activeaza dubios in competitii, bani sa iasa!

Ai dreptate.Inclusiv echipe reinfiintate ilegal,sustinute de o primarie bucuresteana.O blasfemie!

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Noiembrie 2019, 17:28

ha ha ha am crezut ca vine la fcsbeul lui gigi

spartcapus
spartcapus  •  08 Noiembrie 2019, 10:42
Postat de Daniel Irimescu pe 08 Noiembrie 2019, 10:38

Man ne vorbeste de steaua !

Ai inceput sa te prinzi si tu cum sta treaba cu presa si televiziunea in tara asta! Astia ar vinde-o si pe ma-sa pentru un punct de rating! Nu conteaza ca mediatizeaza puscariasi, infractori, sau cluburi ce activeaza dubios in competitii, bani sa iasa!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează