EXCLUSIV Adrian Porumboiu e sigur de ce se va întâmpla cu Kovacs la CM 2022: „Totul e politic”

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 10:28 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 12:04

Adrian Porumboiu, fostul arbitru internațional, a comentat situația lui Istvan Kovacs, care a fost rezervă la 7 meciuri de la Campionatul Mondial din Qatar.

Kovacs nu a fost delegat la centru în grupe, iar Porumboiu e sigur că va fi trimis acasă odată cu startul optimilor de finală.

Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”
GSP Live
Ce a răspuns Anamaria Prodan când a fost întrebată la GSP Live dacă Reghecampf a trucat meciuri pentru pariuri: „L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână»”

Porumboiu: „Kovacs va fi trimis acasă”

„Kovacs la pregătirea fizică e cel mai tare. Îi bate pe toți. Sunt lucruri care nouă ne scapă, poate de comportament sau legate de ceea ce crede Collina despre el. Nu înțeleg comportamentul lui, de îl ține 7 meciuri ca arbitru de rezervă...

Dacă nu a arbitat în grupe, îl trimite acasă. Dacă nu a arbitrat în grupe niciun meci.... Totul e politică de la un cap la celălalt. Chiar desemnarea Qatarului ca țară gazdă, totul a fost politic. Când vorbești de politic, te gândești și la bani mulți. Una fără alta nu se poate”, a declarat Adrian Porumboiu, la GSP Live.

Scenariul lui Crăciunescu în privința lui Istvan Kovacs: „Am o informație”

„Am o informație despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Așa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva. 

Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuți cei tineri, care sunt de perspectivă.  I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva și va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi și pentru el, îl felicit că a ajuns acolo.

E la un Campionat Mondial, câștigă niște bani foarte frumoși și e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiție e din ce în ce mai greu”, a spus Ion Crăciunescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Ce meciuri a primit Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, toate ca rezervă:

Citește și:

Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”
FC BOTOȘANI - FCSB 2-3
Gigi Becali a intrat în direct și a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Edjouma: „Ei ar fi vrut să-l bag titular cu Botoșani”
Steliano Filip, interviu după transfer în Ungaria: „Cu lotul acesta, plus 3-4 jucători, Dinamo va promova la anul!”
INTERVIU
Steliano Filip, interviu după transfer în Ungaria: „Cu lotul acesta, plus 3-4 jucători, Dinamo va promova la anul!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
tudx
tudx  •  02 Decembrie 2022, 21:22

Il cunosc personal pe Istvan Kovacs si va asigur ca este un om deosebit ,respectuos si nu se preteaza la prostii ca sa-si compromita cariera. A ajuns unde a ajuns si pe considerente politice avand in vedere apartenenta la etnia maghiara dar nimeni nu-i poate pune la indoiala competenta profesionala in materie de arbitraj. Respect!

francklin67
francklin67  •  02 Decembrie 2022, 16:07
Postat de popescu.dzn pe 02 Decembrie 2022, 11:22

Si prezenta lui Kovacs acolo tot politic. Si relația lui cu aia de la CFR sau Targu Mureș tot politic. Nu ne amintim cum a arbitrat in Targu Mureș Steaua?

Hai fii serios,cate meciuri a castigat adevarata STEAUA (din anii 80) sí actuala FCSB cu arbitrii sau alte interventii,am putea scrie multe pagini.Dar sa lasam trecutul sí sa urmarim prezentul.Iar acest articol e despre cel care ne reprezinta la CM,putea arbitra dar alte sunt interesele la UEFA.Deci INTERESE peste tot CORECTITUDINE lipsa.

valentindragobete
valentindragobete  •  02 Decembrie 2022, 14:16

Porumb are dreptate, reîncepe campionatul in Romania și chefereaua fără dînci are nevoie mai mult că oricând de al 12-lea jucător !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează