INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ARGENTINA - FRANȚA

Argentinienii vin în valuri la Doha, deși nu mai sunt bilete decât pe piața neagră la finala Mondialului! Iar prețurile sunt amețitoare

Fanii Argentinei sunt pregătiți pentru finala Mondialului // foto: Guliver/gettyimages
Fanii Argentinei sunt pregătiți pentru finala Mondialului // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 15:13 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 15:39

Fără Campionat Mondial de 36 de ani, toată Argentina este cu sufletul la gură înainte de finala de duminică, cu Franța (ora 17:00, TVR 1).

Extrem de entuziasmați de parcursul echipei lor, condusă de Messi până în finala turneului, argentinienii sosesc în valuri în Qatar, cu speranța că vor putea vedea meciul pe viu.

Încă 500 de argentinieni vor ateriza astăzi la Doha, potrivit Marca. Mulți dintre ei speră să prindă bilete la finala de duminică, însă meciul este sold-out!

„Cel puțin stânjenitor” » Deschamps, tăios la conferința dinaintea finalei: „Știu că și unii francezi țin cu Argentina”
ARGENTINA - FRANȚA
„Cel puțin stânjenitor” » Deschamps, tăios la conferința dinaintea finalei: „Știu că și unii francezi țin cu Argentina”

Argentinienii sosesc în valuri la Doha, deși nu mai sunt bilete disponibile la finala Argentina - Franța

În speranța că vor obține câteva bilete, un grup de fani argentineni a mers în fața hotelului unde este cazată delegația Argentinei. Fără succes, nici Federația nu mai are bilete.

Meciul va avea loc pe stadionul Lusail, cu o capacitate oficială de 88.966 locuri. FIFA a vândut majoritatea biletelor dinaintea turneului final, iar restul au fost procurate între timp, de cei interesați.

Fanii Argentinei vor domina fondul sonor la finala de duminică. Doar 6.000 de francezi sunt așteptați la meci, mult sub numărul sud-americanilor. De altfel, principala companie aeriană din Argentina, Aerolineas Argentinas, a transmis că peste 4.000 de argentinieni au zburat la Doha, în 12 zboruri diferite, de la începutul turneului. Locurile s-au ocupat instant!

De la sursa oficială, biletele au costat între 600 și 1.500 de dolari. Se mai găsesc „la negru”, dar cu minimum 5.000 de euro, potrivit cotidianului citat.

Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Mai multe știri despre Argentina - Franța: 

Cristiano Ronaldo ține cu Messi în finala Mondialului? „Iubesc Argentina, mulți nu știu asta”

Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina - Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta...”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marius1979
marius1979  •  17 Decembrie 2022, 17:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează