Ploaie de oferte pentru revelația Marocului de la Mondial: „Vrem să îl vindem în ianuarie”

Azzedine Ounahi/ foto Imago Images
Azzedine Ounahi/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 13:49 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 15:47

Azzedine Ounahi (22 de ani), mijlocașul marocan care a impresionat la Campionatul Mondial, are șanse mari să plece de la Angers în această iarnă.

Anunțul a fost făcut de președintele lui Angers, Said Chabane, care susține că a primit oferte pentru mijlocaș din Anglia, Italia, Spania și Franța.

Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă
ARGENTINA - FRANȚA
Cel mai nebun bilet din istorie? După 9 luni de emoții a ajuns la ultimul meci, Argentina - Franța! A cedat în această dimineață și a dat cashout pentru o sumă enormă

Ounahi ar putea pleca de la Angers pentru minim 45 de milioane de euro

Ounahi, cotat în prezent la 3,5 milioane de euro pe tranfermarkt, ar fi o țintă importantă pentru Newcastle și Leicester. „Vulpile” ar fi dispuse să ofere chiar 45 de milioane de euro pentru jucătorul marocan, potrivit L'Equipe.

„Avem multe oferte pentru Ounahi. Sunt interesate cluburi din Italia, Spania, Anglia și Franța. Vrem să îl vindem în ianuarie”, a declarat președintele lui Angers.

Și Souhampton, și West Ham ar fi dispuse să participe la licitația pentru Ounahi, potrivit AS. 

Ounahi a impresionat la Mondial

Ounahi a jucat în toate cele 7 meciuri ale Marocului la Mondial. Nu a dat gol sau assist, dar a avut prestații solide la mijlocul terenului și a fost unul dintre jucătorii marocani care au „furat” toate privirile.

El joacă la Angers din 2021, când era transferat de Avranches. Ounahi sosea în Franța în 2018, de la Academia de Fotbal Mohammed VI, cea mai modernă și renumită școală de fotbal din Maroc.

Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Citește și:

Va fi spectacol și în tribune la finala Mondialului » Cele mai frumoase partenere ale fotbaliștilor vor face senzație la Argentina - Franța

Și Hakimi a izbucnit după finala mică a Mondialului! S-a luat de arbitru și de Gianni Infantino: „FIFA a vrut să ștergem imaginile”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează