VIDEO + FOTO A început deja scandalul! Suporterii s-au bătut pe străzi, iar marți urmează meciul direct decisiv pentru „optimile” Campionatului Mondial

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2022 18:44 / Actualizat sambata, 26 noiembrie 2022 18:45

Mai mulți fani englezi și galezi s-au bătut pe străzile din Tenerife. Naționalele pe care le susțin vor fi adversare marți, de la ora 21:00, în ultima rundă a grupei B de la Campionatul Mondial.

Organizatorii Campionatului Mondial din Qatar au reușit să țină lucrurile sub control. Conflictele între suporteri au fost evitate în preajma stadioanelor, dar rivalitățile s-au consumat în alte teritorii. 

Germania continuă sfidările la adresa FIFA! Cum a apărut Hansi Flick la conferință: „Nu ne lasă să vorbim acolo, așa că vin singur!”
Germania - Spania
Germania continuă sfidările la adresa FIFA! Cum a apărut Hansi Flick la conferință: „Nu ne lasă să vorbim acolo, așa că vin singur!”

Bătaie între suporterii englezi și cei galezi 

Două grupuri de suporteri, unul din Anglia, altul din Țara Galilor, conform tricourilor pe care le purtau, s-au luat la bătaie în stațiunea spaniolă Tenerife. 

Zeci de persoane au fost implicate în incidentul de vineri, înregistrat în fața unui centru comercial. Au fost împărțiți pumni, picioare, iar scaunele și mesele de la terasele din zonă au zburat amenințător. 

Potrivit The Sun, mai multe persoane au fost rănite. Poliția iberică investighează cazul.

Țara Galilor - Anglia, meci decisiv pentru „optimile” Campionatului Mondial 

Marți, de la ora 21:00, Țara Galilor și Anglia joacă meciul decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Mondialului. Galezii sunt obligați să câștige pentru a mai spera, în timp ce trupa lui Gareth Southgate are mai multe variante la dispoziție.

VIDEO. Interviu cu un ziarist român, născut în Iran, după victoria istorică obținută în fața Tării Galilor, 2-0: „Eu folosesc cuvintele pentru a-mi câștiga existența, dar acum nu le găsesc!”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

CALCULE Criterii de departajare la Campionatul Mondial din Qatar » Cine merge mai departe în caz de egalitate de puncte

Contre între selecționeri la Campionatul Mondial: „O să vă distrugem!” vs. „Respectați-ne!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  26 Noiembrie 2022, 19:39

Astia nu sint civilizatii care vor sa ne bage banderole colorate pe git ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează