INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Captură de droguri în Qatar » Un suporter a fost reținut la aeroportul din Doha cu o cantitate mare de stupefiante

Drogurile găsite pe aeroportul din Doha/ foto Twitter @Qatar.Customs
Drogurile găsite pe aeroportul din Doha/ foto Twitter @Qatar.Customs

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 19:25 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 00:18

Vameșii de la Aeroportul Internațional Hamad din Doha au făcut luni o captură importantă de droguri.

1.990 de pastile de Tramadol, un analgezic, și 464,5 grame de hașiș au fost confiscate de la un pasager care încerca să intre în Qatar, potrivit L'Equipe.

Protest la Mondial » Motivul pentru care fotbaliștii Iranului n-au cântat imnul la meciul cu Anglia + huiduieli din tribune
ANGLIA - IRAN 6-2
Protest la Mondial » Motivul pentru care fotbaliștii Iranului n-au cântat imnul la meciul cu Anglia + huiduieli din tribune

Captură de droguri în Doha, în timpul Campionatlui Mondial

Unul dintre vameșii de la aeroportul din Doha a observat un bagaj suspect și l-a inspectat. Intuiția lui a fost corectă. A găsit 1.990 de pastile de Tramadol și 464,4 grame de hașiș.

Pasagerul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, urmează să fie prezentat în fața procuraturii, conform sursei menționate. Pedepsele pentru consum, trafic sau posesie de droguri sunt foarte severe în Qatar. Persoana care a fost prinsă cu droguri la Doha riscă ani grei de închisoare.

Ce este tramadolul

Tramadolul, substanța găsită în bagajul pasagerului, este un drog foarte periculos. Este un opioid sintetic care provoacă o dependență serioasă. A fost implicat în criza opioidelor din Statele Unite, unde supradozele au ucis peste jumătate de milion de persoane în ultimii 20 de ani.

Corespondență GSP din Qatar. Cum s-a trăit meciul Anglia - Iran

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Englezii au driblat interdicția » Cine a purtat banderola LGBTQ care trebuia să fie pe brațul lui Harry Kane

Anglia e ALL-IN pentru trofeu » Victorie zdrobitoare în confruntarea cu Iran + Impresiile de pe stadion ale trimișilor GSP în Qatar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează