Comentarii (5)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  25 Noiembrie 2022, 10:40

Cel mai bun comentator dintre cei trimisi anul acesta de tvr. Emil Hossu Longin a crescut mult in valoare, a devenit un comentator mult mai interesant decat in 2006 atunci cand debuta la un mondial. Pare ca a muncit, cu dedicatie, si ca stie ce are de zis si de facut. O surpriza placuta anul acesta este si Narcis Selaru, care nu mai spune bazaconiile de altadata, nu mai sustine ca avem 8 continente, nu mai confundă nici Ecuadorul este Ecuatorul. Sunt deci sperante. Ar fi fost bine sa il avem si pe Olaianos dar asta e...Ca sa nu mai zic ca, daca tot s-a intamplat ce s-a intamplat cu Olaianos, cred ca TVR si-ar fi putut face datoria fata de cetateni si i-ar fi putut angaja ca si colaborator pe perioada mondialelor pe unii ca Gradinescu, Cosmescu sau Mocanu, in locul complet insipizilor, inodorilor si incolorilor Bocanaciu si Mindru...Dar asta e. Revenind la subiect, bravo Emil Hossu Longin pentru comentariile de pana acum. Tine-o tot asa in continuare!

Viggobella
Viggobella  •  24 Noiembrie 2022, 17:35

Câtă ipocrizie! Construcții cu design de anii '70,contrar tuturor sistemelor sustenabile moderne, dar ei vor să salveze planeta cu câteva foi de hârtie. Dacă fifa ar fi vrut să salveze ceva ar fi salvat câteva mii de muncitori neacordand CM acestor ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Noiembrie 2022, 16:20

...omul a ramas socat ...inca nu si a revenit ...

mariusn
mariusn  •  24 Noiembrie 2022, 16:09

Foarte bine, ca mai aratati si cum se lucreaza in presa sportiva. Si ca l-ati ales chiar pe Emil, e de frt bun augur. Comenteaza excelent, se pregateste minutios si traieste la intensitatea meciului. Pan-acum, m-a impresionat si mi-a placut cel mai mult, cu un comentariu de nota 10, meciul Argentina - Arabia Saudita. Bravo Emil, bravo gazetarului. Stati jos, 10!!!

maradona79
maradona79  •  24 Noiembrie 2022, 15:40

Lasati-ne cu Longilin. Ce mai stiti de Marian si Nadine?! S-au impacat?

Comentează