Ce meciuri se joacă astăzi, 1 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 07:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 08:58

Astăzi, 1 decembrie, sunt programate 4 partide la Campionatul Mondial din Qatar, iar capul de afiș este Croația - Belgia din grupa F.

După pasul greșit făcut cu Maroc, scor 0-2, Belgia are nevoie neapărată de o victorie cu Croația pentru a mai ajunge în optimi, în timp ce croații vor lupta și ei pentru a nu ajunge la mâna Canadei, care se va duela cu Maroc în celălalt meci. 

În cealaltă grupă, Germania are, la rândul ei, nevoie de o victorie cu Costa Rica pentru a spera la optimi, dar și de o mână de ajutor de la Spania, care va juca cu Japonia.

Ce meciuri se joacă astăzi, 1 decembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Vezi, mai jos, lista celor 4 de meciuri:

Grupa E
 

Grupa F 

Toate meciurile de la Cupa Mondială din Qatar sunt liveTEXT pe GSP.ro și transmise la TV de TVR 1 și TVR 2.

Citește și:

Reporterii GSP au asistat la calificarea istorică a Australiei » Campioana mondială Franța, pas greșit cu Tunisia! Clasamentul FINAL al grupei D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează