VIDEO Au descifrat imaginile după o lună! Cele 4 cuvinte rostite de Messi în timpul penalty-ului decisiv de la finala Mondialului

Lionel Messi (35 de ani) a trăit la intensitate maximă loviturile de departajare din finala Campionatului Mondial. Imagini în care se observă cuvintele rosite fac acum înconjurul lumii. +43   FOTO
Lionel Messi (35 de ani) a trăit la intensitate maximă loviturile de departajare din finala Campionatului Mondial. Imagini în care se observă cuvintele rosite fac acum înconjurul lumii.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 18:37 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 18:49

Lionel Messi (35 de ani) a trăit la intensitate maximă loviturile de departajare din finala Campionatului Mondial. Imagini în care se observă cuvintele rosite fac acum înconjurul lumii.

Lionel Messi și-a îndeplinit în Qatar și ultimul mare obiectiv al carierei, ridicarea trofeului mondial. Starul lui PSG a făcut o finală magică, două goluri și o execuție sigură la loviturile de departajare.

Shakira, ținta fanilor lui Real Madrid! Au dezgropat o poza de colecție: „Cine a dat Rolexul pe Casio?”
CONFLICT
Shakira, ținta fanilor lui Real Madrid! Au dezgropat o poza de colecție: „Cine a dat Rolexul pe Casio?”

Lionel Messi, în finala Mondialului: „Poate să fie azi, bunico!”

Înaintea penalty-ului decisiv, executat de Gonzalo Montiel, Messi a fost surprins rugându-se. A dus mâinile către cer și a rostit:„Puede ser hoy, abu”. În traducere: „Poate să fie azi momentul, bunico!”.

+39 FOTO

Bunica lui Leo a fost una dintre persoanele care l-au încurajat să se apuce de fotbal. Din păcate, nu a apucat să își vadă nepotul pe cele mai înalte culmi. A murit când „Puricele” avea 11 ani.

Lionel Messi, recunoscător bunicii

Messi a vorbit în mai multe rânduri despre rolul avut de bunica lui în carieră: „Când am mers la clubul din cartier să ne înscriem, eu eram cel mai mic. Fratele și un văr au intrat la grupele lor de vârstă, dar eu nu aveam nicio categorie.

O grupă mai avea nevoie de un copil, așa că bunica mea a insistat, i-a spus managerului să mă ia pe mine. Acesta a replicat «Cum să îl lăsăm să joace? E prea mic, nu poate». Bunica nu a renunțat: „Lasă-l să joace, lasă-l să joace. Toți din club o apreciau, așa că i-a convins”.

VIDEO. Gest superb pe străzile din Buenos Aires, după titlul mondial cucerit de Argentina

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

EXCLUSIV Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz

Ce nebunie! A plătit o avere pentru un bilet la amicalul de gală dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
ricaventurianu
ricaventurianu  •  19 Ianuarie 2023, 10:05

Cum zice Cheloo " am varsat o lacrima ... "

BursucPSDist
BursucPSDist  •  19 Ianuarie 2023, 03:52

Steaua e fcsb 100%

balotelli
balotelli  •  18 Ianuarie 2023, 23:57
Postat de Hcm27 pe 18 Ianuarie 2023, 20:16

Nici tu nu ești Van Baesten!

Dar Catalynn? E balotelli... nu e balotelli ?! ... Te-ai hotărât... sau tre' să te mai consulți cu Alexh, Dobermannul și Lucian? :-)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează