Cristiano a răspuns pe fugă în legătură cu transferul la Al-Nassr, dat ca și făcut de Marca

Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages +12   FOTO
Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 08:07 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 08:25

Cristiano Ronaldo (37 de ani) i-a transmis unui jurnalist, după Portugalia - Elveția 6-1, că „nu e adevărat”, atunci când a fost întrebat dacă va merge la Al-Nassr, în Arabia Saudită.

Luni, pe 5 decembrie, cotidianul madrilen Marca a anunțat că portughezul Cristiano Ronaldo va semna cu echipa saudită Al-Nassr, fiind convins de o propunere pe 2 ani și jumătate, cu încasări care pot ajunge la 500 de milioane de euro pe întreaga perioadă.

Tot stadionul l-a cerut pe teren! Fernando Santos l-a pedepsit pe Cristiano Ronaldo, însă a cedat la presiunea fanilor + cum a reacționat CR7 în momentul schimbării
Portugalia - Elveția 6-1
Tot stadionul l-a cerut pe teren! Fernando Santos l-a pedepsit pe Cristiano Ronaldo, însă a cedat la presiunea fanilor + cum a reacționat CR7 în momentul schimbării

Cristiano Ronaldo neagă transferul la Al-Nassr

O zi mai târziu, după meciul Portugalia - Elveția 6-1 din optimile Campionatului Mondial din Qatar, Cristiano a fost întrebat de un jurnalist dacă este adevărat că va merge în Arabia Saudită.

Potrivit OJogo, Ronaldo a răspuns pe fugă, în timp ce trecea pe la zona mixtă: „Nu, nu este adevărat”.

Marca anunțase: „Caz închis: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de la 1 ianuarie”

Jurnaliștii spanioli au scris luni că mutarea este ca și făcută. Potrivit acestora, Ronaldo ar urma să semneze un contract valabil două sezoane și jumătate, până în vara lui 2025, când va avea 40 de ani.

Conform scenariului, Ronaldo ar urma să încaseze puțin sub 100 de milioane de euro pe sezon ca salariu, dar împreună cu bonusurile pe care le-ar încasa pentru publicitate ar ajunge la venituri de aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon în perioada la Al-Nassr!

Dacă transferul s-ar concretiza, Cristiano ar ajunge cel mai bine plătit fotbalist din lume, chiar peste Messi, Neymar și Mbappe.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Deja au început să-l dezmembreze » Stadionul unicat de la CM 2022 dispare din Qatar! Va fi mutat în altă țară și poate găzdui un nou Mondial

Cristiano Ronaldo, nervos după calificarea Portugaliei » Ce a făcut în timp colegii se bucurau pe gazon

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  07 Decembrie 2022, 15:14

deci, este adevarat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează