Declarație șocantă a unui internațional german după ce a fost eliminat de la CM: „Mi-e teamă să nu clachez psihic”

Articol de - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 09:25 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 10:06

Joshua Kimmich, 27 de ani, e deja la a treia eliminare rușinoasă cu naționala Germaniei, iar după meciul cu Costa Rica a apărut în fața camerelor de luat vederi puternic marcat: „Te face să te gândești că aceste eșecuri sunt legate de persoana mea!”. Mijlocașul are la activ două eliminări din faza grupelor la Mondiale (2018, 2022) și una în „optimi”, la Europeanul de anul trecut.

Eliminarea Germaniei din faza grupelor Mondialului 2022 l-a marcat puternic pe „6”-rul nemților, Joshua Kimmich. Pentru el este deja o a doua astfel de dezamăgire la rând la CM, după aceea din 2018, iar joi seară, în fața camerelor de luat vederi părea la pământ din punct de vedere emoțional. 

„Pentru mine, personal, aceasta este cea mai neagră zi din carieră. Mi-e teamă să nu cedez psihic! Te face să te gândești că aceste eșecuri sunt legate de persoana mea! Am ieșit la fel din competiție și în 2018, apoi am făcut praf Euro de anul trecut”, a comentat Kimmich cu voce tremurândă, la finalul victoriei cu Costa Rica (4-2). Una care n-a mai avut nicio însemnătate, în condițiile în care Spania a pierdut în fața Japoniei cu 2-1. 

Kimmich a debutat la națională după triumful Mannschaftului în Brazilia 2014, mai precis în 2016, exact când marea echipă a lui Neuer, Lahm Thomas Muller, Gotze, Hummels et comp. intrase pe un trend descedent. Practic, el este parte din cele două eliminări consecutive suferite de Germania la Mondiale și de plecarea acasă în "optimi", după un 0-2 cu Anglia, la Europeanul de anul trecut.

74de selecții și 5 goluri are Kimmich în naționala Germaniei

Citește și alte știri despre eliminarea Germaniei:

Golul calificării Japoniei, venit în urma unei controverse imense » Reușita a fost validată în cele din urmă de VAR

A pierdut premeditat Spania cu Japonia?! » Ibericii au lăsat-o acasă pe Germania și și-au eliberat culoarul spre trofeu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
Carpath
Carpath  •  03 Decembrie 2022, 08:03

De ce n-ai clacat cand ati pierdut acasa meciul cu Macedonia de Nord ? Din punctul nostru de vedere a fost ceva neserios. As mai intreba FIFA ,cum s-a ajuns ca echipele clasate pe locul 2 in grupele europene sa nu mai ajunga la mondiale ?

arnautull
arnautull  •  02 Decembrie 2022, 18:44

stai calm cumetre, pune poza aia cu mana la gura pe perete deasupra capului si faci terapie, ce aveati de facut ati facut, circ si v-ati intors acasa fericiti si invingatori cu misiune indeplinita

inshallah
inshallah  •  02 Decembrie 2022, 13:53

*** ce mila mi-e de milionarii astia cu 6 clase, plini de fite, *** si gagici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează