VIDEO Germania a plecat rapid de la Mondial, dar un neamț l-a vrăjit pe Dumitru Dragomir: „Va fi unul dintre cei mai mari din lume”

Musiala, între 3 oponenți în meciul din grupe cu Costa Rica // foto: Guliver/gettyimages
Musiala, între 3 oponenți în meciul din grupe cu Costa Rica // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 15:20 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 17:34

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, a fost profund impresionat de felul în care a jucat Jamal Musiala (19), mijlocașul lui Bayern Munchen, la Campionatul Mondial.

Germania a dezamăgit la Mondialul din Qatar, a fost eliminată încă din faza grupelor după 1-2 cu Japonia, 1-1 cu Spania și 4-2 cu Costa Rica, dar unul dintre jucătorii Die Mannschaft a impresionat.

Este vorba despre tânărul mijlocaș central Jamal Musiala, titular în cele 3 meciuri ale nemților din grupe.

Dumitru Dragomir: „Musiala va fi unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii”

Musiala l-a impresionat și pe Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, care-l vede pe neamț suficient de bun încât să devină unul dintre fotbaliștii de top ai lumii.

„Am văzut la nemți un tânăr, Musiala... Va fi unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii în 1-2 ani. Așa capacitate de efort nu am văzut la mulți alții. Și făcea preluări din viteză, se lipea mingea de el”, a precizat Dragomir la GSP Live. 

Jamal Musiala a fost promovat la prima echipă a lui Bayern Munchen în vara lui 2020. De atunci, cota lui de piață a explodat. Jamal este evaluat în prezent la o sută de milioane de euro!

Mai multe de la Campionatul Mondial:

GSP, în dialog cu Foppe de Haan, antrenorul care a condus Olanda la Jocurile Olimpice: „Va fi greu cu Argentina. Nu mai jucăm fotbalul nostru tipic”

Căpitanul s-a retras! Eden Hazard, mesaj emoționant: „Vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Îmi va fi dor de voi”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează