INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  OPTIMI DE FINALĂ

VIDEO Dragomir nu s-a putut abține, după ce s-a întâmplat marți la Mondial: „E râsul omenirii, bă! V-o spune un om bătrân”

Dumitru Dragomir +22   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 10:41 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 11:04

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a amuzat teribil pe seama faptului că Spania nu a transformat nicio lovitură de departajare în optimea de finală cu Maroc, deși selecționerul Luis Enrique le ceruse jucătorilor să antreneze executarea penalty-urilor timp de un an. 

Egala Marocului timp de 120 de minute, Spania a pierdut la loviturile de departajare, 0-3, cu toți cei 3 executanți impreciși. Pablo Sarabia a trimis în bară, Carlos Soler și Sergio Busquets au șutat slab și au fost blocați de Bono, portarul marocan.

Faptul că niciun spaniol nu a transformat lovitura de departajare l-a amuzat teribil pe Dumitru Dragomir, care a amintit de afirmațiile selecționerului Luis Enrique: „Le-am dat temă jucătorilor să exerseze penalty-urile la cluburi încă de acum un an! Le-am zis să bată cel puțin câte 1.000”.

Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”
PORTUGALIA - ELVEȚIA 6-1
Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Dumitru Dragomir, amuzat după Maroc - Spania: „Râsul omenirii”

„Am citit declarațiile selecționerului Spaniei, că i-a pus pe jucători să execute lovituri de la 11 metri timp de un an! Asta este râsul omenirii, bă! Rețineți ce vă spune un om bătrân.

Cum să pregătești un an de zile loviturile de la 11 metri și să nu fii în stare să dai una ca lumea?”, s-a întrebat Dragomir într-o intervenție la GSP Live.

Moralul de competiție mare nu există decât la genii. Uitați-vă la Mbappe, ăsta. Îl doare la pălărie dacă ratează. Râde, jocul pentru el este o bucurie, nu o corvoadă, ca la ceilalți. Inclusiv la Ronaldo e o corvoadă, dar ăsta joacă cu o dezinvoltură... 

- Dumitru Dragomir, la GSP Live

Spania a fost eliminată la loviturile de departajare și în 2018, la Mondialul din Rusia, chiar de țara-gazdă. Ibericii au transformat, totuși, 3 penalty-uri atunci, prin Iniesta, Pique și Sergio Ramos.

În sferturile de finală, Maroc va înfrunta Portugalia. Meciul este programat sâmbătă, 10 decembrie, la ora 17:00. 

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

Antalya? Grecia? Nu, e Doha! Imagini din „satul-fantomă”, cu pescari inexistenți, prin care șeicii imită popularele destinații turistice

Luis Enrique nu știe dacă rămâne: „Trebuie să iau cea mai bună decizie pentru mine și pentru echipă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mircea_deca
mircea_deca  •  08 Decembrie 2022, 13:33

ce cauta mos teaca asta ,in fiecare zi...ne oripileaza...... da ceva...........

legio.sud
legio.sud  •  07 Decembrie 2022, 15:07
Postat de legio.sud pe 07 Decembrie 2022, 14:09

Bă v-o spune o *** *** … să nu-l credeți .

Dacă spui adevărul fără perdea ești “ margaretat “ adică pe românește ți - se bagă pumnul în gură …

legio.sud
legio.sud  •  07 Decembrie 2022, 14:09

Bă v-o spune o *** *** … să nu-l credeți .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează