Eminem a refuzat să cânte la Campionatul Mondial! Arabii îi ofereau, prin 50 Cent, o sumă URIAȘĂ

FOTO: Imago +49   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 18:56 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 20:56

Rapper-ul Eminem a refuzat și el să participe la ceremoniile de la Campionatul Mondial din Qatar, așa cum au făcut-o și alți artiști.

Un alt celebru artist, 50 Cent, a dezvăluit că oficialii din Qatar erau gata să achite 9 milioane de dolari pentru ca Eminem să cânte la Campionatul Mondial. Din această sumă, 8 milioane ar fi fost pentru Eminem, iar 1 milion ar fi luat 50 Cent, pentru a intermedia afacerea.

Eminem a refuzat să cânte la Campionatul Mondial

„Pentru că am cântat la Super Bowl, am fost întrebat despre un show la Campionatul Mondial. Organizatorii aveau un buget de 9 milioane de dolari. Eu luam 1 milion, iar celelalte 8 ar fi ajuns la Eminem. 

Am vorbit cu Paul (n.r. - Paul Rosenberg, managerul lui Eminem). El mi-a zis «Nu o s-o facă»”, a mărturisit 50 Cent.

Shakira și Dua Lipa au refuzat și ele

Shakira a refuzat și ea să cânte la ceremonia de deschidere. Inițial, ea acceptase se participe, dar a fost aspru criticată de fani după anunț, fiind acuzată că astfel susține astfel țara organizatoare, aflată în centrul mai multor scandaluri. Astfel, artista din Columbia, care a participat la deschiderile Mondialelor din Germania (2006), Africa de Sud (2010) și Brazilia (2014), a renunțat.

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Înainte și Dua Lipa (27 de ani), cântăreața din Marea Britanie, a negat zvonurile că va cânta la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie 2022). Artista a oferit și motivul. Nu a vrut să meargă în Qatar din cauza încălcării drepturilor omului din țara respectivă.  

„Au fost multe speculații conform cărora voi cânta în deschiderea Mondialului. Nu este nimic adevărat, nici măcar nu am negociat acest lucru. O să susțin Anglia de acasă și abia aștept să vizitez Qatarul când problemele legate de drepturile omului vor fi rezolvate”, a declarat Dua Lipa, potrivit The Guardian.  

+25 FOTO

Dua Lipa nu a fost primul artist care a refuzat să cânte în Qatar. Rod Stewart a refuzat o ofertă de peste 1 milion de dolari pentru un concert în această țară. „Am refuzat. Nu mi s-a părut în regulă să merg acolo ținând cont de ce se întâmplă”, a spus cântărețul britanic.

Citește și: 

Pepe, șocat de jucătorii de la FCSB! Dezvăluirea lui MM Stoica: „Bă, voi ce echipă sunteți? De ce sunteți așa grași?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  13 Ianuarie 2023, 00:48
Postat de orgasmolog pe 12 Ianuarie 2023, 20:18

pe fuego il inteleg, e crestin .. dar bitman ... ce scuza are ?

E nevaccinat.

orgasmolog
orgasmolog  •  12 Ianuarie 2023, 20:18
Postat de VanBasten pe 11 Ianuarie 2023, 20:14

Fuego si Dan Bittman au refuzat de asemenea.

pe fuego il inteleg, e crestin .. dar bitman ... ce scuza are ?

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  12 Ianuarie 2023, 10:56
Postat de gimiskutze pe 11 Ianuarie 2023, 19:53

Shakira si Dupa Lipa au refuzat! Serios? Dupa Lipa? De fapt e corect...Dupa Lipa (Elisabeta Lipa) a cam fost aiurea in canotaj pina curind, dar ea nu era cintareata :)

Ce glume de autobaza aveți!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează